Roma: „Mourinho sem segíthet, a klubnak csak 14 minőségi játékosa van”

D. Á.D. Á.
Vágólapra másolva!
2022.01.20. 20:24
null
Mire lehet képes Mourinho ezzel a Romával? (Fotó: AFP)
A Roma labdarúgócsapatának korábbi asszisztensedzője, Nuno Campos elmondta, szerinte José Mourinho nem nyerheti meg a Serie A-t a jelenlegi kerettel – írja a romapress.net.

 

Nuno Campos korábban asszisztensedzőként dolgozott a Románál, legutóbb pedig a portugál élvonalbeli Santa Clara együttesénél edzősködött, ám decemberben menesztették.

Campos egy interjúban fejtette ki a véleményét José Mourinhóról és az olasz fővárosi csapatról, valamint annak új igazolásáról.

„Sergio Oliveira nagy segítségére lesz a Romának, megérdemli a lehetőséget. A Pacos Ferreiránál korábban együtt dolgoztunk, ő egy igazi bajnok, akinek jó a mentalitása is” – mondta Campos a Roma igazolásáról.

„Rómában ugyanakkora a nyomás a csapaton és az edzőn, mint a legnagyobb kluboknál a világon. Elképesztően nagy elvárás, hogy bajnokságot nyerjen a Roma, de a klub a fennállása alatt csupán háromszor hódította el a trófeát.”

„Lehet Mourinho az edző, ő sem tud nyerni ugyanazzal a tizenkét-tizenhárom játékossal. Szerintem a szurkolók megértik, hogy a Romának csupán tizennégy minőségi játékosa van, ez pedig nem elég a végső győzelemhez” – tette hozzá a korábbi asszisztensedző.

A „farkasok” 22 meccsből csupán 11-et nyertek meg az olasz bajnokságban, s a tabella 7. helyén állnak.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik