Milan: megállapodtak Ibrahimoviccsal a közös folytatásról – sajtóhír

Vágólapra másolva!
2021.04.05. 17:39
null
Ibrahimovic maradhat még egy évet Milánóban (Fotó: AFP)
Zlatan Ibrahimovic újabb 12 hónappal meghosszabbítja a szerződését az AC Milannál – jelentette a Milannews. Az olasz oldal szerint már csak a hivatalos bejelentés van hátra. Az olaszországi átigazolási hírekről rendre jól tájékozott Fabrizio Romano ugyancsak beszámolt az egyezségről.

 

Ibrahimovic 2020 januárjában tért vissza az AC Milanhoz, ahol előbb fél, majd egyéves megállapodást írt alá, és 39 esztendősen is meghatározó tagja az olasz bajnokság második helyén álló együttesnek. A svéd csatár visszatérése óta 34 bajnokin lépett pályára és 25 gólt lőtt, ezzel a Milan színeiben összesen 129 tétmeccsen 84 találatot számlál.

A Milannews beszámolója szerint a lehetséges hosszabbításról már hetek óta tárgyalnak a felek, mostanra pedig megállapodtak a személyes feltételekről – csak a hivatalos bejelentés várat magára.

Ibrahimovic korábban 2010 és 2012 között játszott a Milanban, 85 tétmérkőzésen 56 gól és 24 gólpassz volt a mérlege, a 2011–2012-es idényben gólkirály lett, az azt megelőző kiírásban pedig a bajnokságot nyerte meg a csapattal.

A svéd válogatottba a közelmúltban visszatérő labdarúgó októberben tölti be a negyvenet...

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik