D. Á. 2022.05.27 19:24 Frissítve: 2022.05.27 19:24

Milan: a buszon is ment az ünneplés, Ibra riporternek állt – videó

Mint ismert, a hétvégén a Milan 11 év után újra bajnok lett az olasz élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban (Serie A). Az ünneplés még a hazafelé úton, a buszon is tartott, a főszereplő pedig Zlatan Ibrahimovic volt.

Ibrahimovic és Giroud is jól érezte magát a buszon

 

 
„Sosem szenvedtem ennyit” – Ibrahimovic kitálalt
Hogyan tovább? Ibra térdét megműtötték, 7-8 hónapra kidőlt
Íme, Ibrahimovic bajnoki beszéde az öltözőben, még az asztalt is felborította – videó

Zlatan Ibrahimovicot gyakran kritizálják azzal, hogy nagyképű, egoista nyilatkozatai vannak. Sokakban talán az is felvetődhet, hogy az öltözőben megosztó személyiség lehet.

A redditre most kikerült egy videó, amelyben a svéd klasszis a humoros oldalát is megmutatja – a riporter szerepébe bújt, úgy kérdezte ki csapattársait. Nem csupán kérdésekkel bombázta a Milan játékosait, mindenkihez volt egy kedves szava is.

Rafael Leaónak például azt mondta, hogy briliáns idénye volt, és egyértelműen az egyik meghatározó tagja lesz a Milan jövőbeli együttesének. Ibra szerint a Chelsea-ből érkező Fikayo Tomori olyan gyorsan hatással volt a csapat játékára, mint amilyen sebességgel fut egy leopárd.

Természetesen nem hagyta ki a buliból csatártársát, Olivier Giroud-t sem.

„Mielőtt Oli megérkezett, a kilences szám tabu volt, de a mi Giroud-nk abszolút kiérdemelte” – mondta Ibrahimovic.

A francia csatárnak nem kellett kétszer mondani, hogy ragadjon mikrofont: a lehető leghangosabban üvöltötte, hogy Milánó jobbik fele nyerte meg a Serie A-t.

Igazi partibuszhoz méltóan végül nem maradhatott el a közös éneklés sem.

2022.06.19 08:43:57

Olasz labdarúgás NAGY ZSOLT

A legtöbb gólt szerezte a topligákban szereplő angol támadók közül a 2021–2022-es idényben.

2022.06.01 23:04:32

Olasz labdarúgás CSILLAG PÉTER

ALAPVONAL. A Nemzeti Sport a homályos évek során akkor szentelt bővebb figyelmet a csapatnak, amikor a fogadási csalások dagadó botránya közepette fókuszba került egy 2010-es Cremonese–Paganese harmadosztályú bajnoki, amelyen a játékosok furcsán szédelegve, lelassulva mozogtak.

2022.05.24 22:36:49

Olasz labdarúgás BODNÁR ZALÁN

ALAPVONAL. Hogy mégis sikerült, az nem az anyagiaknak köszönhető, hiszen a Juventus és az Internazionale lehetőségei még mindig jobbak voltak, és erősebb a keretük. A Milan sikeréhez mindenekelőtt jó döntések kellettek, nemcsak a vezetőedző, hanem a játékosok kiválasztásában is.

2022.04.25 21:07:51

Olasz labdarúgás B. J.

Sokkal jobban kezdett a házigazda, de meglett a böjtje a kihagyott helyzeteknek és a védelmi kihagyásoknak.

2022.04.23 20:13:57

Olasz labdarúgás KUN ZOLTÁN

ALAPVONAL. Kell egy olyan nóta, amelynek az első sora, az első traktusa hallatán minden egyes kékbe, zöldbe, pirosba, lilába öltözött szurkoló felpattan a helyéről, hogy abban a néhány másodpercben bizonyítsa az egész világnak, na meg nem utolsósorban önmagának: ahol éppen áll, az pillanatnyilag a földkerekség legtutibb helye.