Milan: a buszon is ment az ünneplés, Ibra riporternek állt – videó

D. Á.D. Á.
Vágólapra másolva!
2022.05.27. 19:24
null
Ibrahimovic és Giroud is jól érezte magát a buszon
Mint ismert, a hétvégén a Milan 11 év után újra bajnok lett az olasz élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban (Serie A). Az ünneplés még a hazafelé úton, a buszon is tartott, a főszereplő pedig Zlatan Ibrahimovic volt.

Zlatan Ibrahimovicot gyakran kritizálják azzal, hogy nagyképű, egoista nyilatkozatai vannak. Sokakban talán az is felvetődhet, hogy az öltözőben megosztó személyiség lehet.

A redditre most kikerült egy videó, amelyben a svéd klasszis a humoros oldalát is megmutatja – a riporter szerepébe bújt, úgy kérdezte ki csapattársait. Nem csupán kérdésekkel bombázta a Milan játékosait, mindenkihez volt egy kedves szava is.

Rafael Leaónak például azt mondta, hogy briliáns idénye volt, és egyértelműen az egyik meghatározó tagja lesz a Milan jövőbeli együttesének. Ibra szerint a Chelsea-ből érkező Fikayo Tomori olyan gyorsan hatással volt a csapat játékára, mint amilyen sebességgel fut egy leopárd.

Természetesen nem hagyta ki a buliból csatártársát, Olivier Giroud-t sem.

„Mielőtt Oli megérkezett, a kilences szám tabu volt, de a mi Giroud-nk abszolút kiérdemelte” – mondta Ibrahimovic.

A francia csatárnak nem kellett kétszer mondani, hogy ragadjon mikrofont: a lehető leghangosabban üvöltötte, hogy Milánó jobbik fele nyerte meg a Serie A-t.

Igazi partibuszhoz méltóan végül nem maradhatott el a közös éneklés sem.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik