Juventus: újabb sztár jelezte, távozna a klubtól – sajtóhír

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2017.08.22. 13:11
Olasz sajtóértesülések szerint újabb sztárjátékosa hagyná el az olasz élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban (Serie A) szereplő Juventust.

Mint azt a La Gazzetta dello Sport írja, a 31 esztendős Claudio Marchisio – aki 1993 óta áll a klub alkalmazásában – megelégelte, hogy Massimiliano Allegri keveset játszatja. Az 55-szörös olasz válogatott középpályás a hírek szerint úgy érzi, nem szerepel vezetőedzője terveiben, ennek következtében boldogtalan és 24 esztendő után elhagyná a Juventust.Claudio Marchisio – aki 1993 óta áll a klub alkalmazásában – megelégelte, hogy Massimiliano Allegri keveset játszatja. Az 55-szörös olasz válogatott középpályás a hírek szerint úgy érzi, nem szerepel vezetőedzője terveiben, ennek következtében boldogtalan és 24 esztendő után elhagyná a Juventust.

Marchisio távozása kapcsán a Chelsea-t emlegetik – az angol együttesnek jelenleg Antonio Conte a menedzsere, akivel a futballista 2011 és 2014 között már dolgozott együtt.

Marchisio nem az első „nagy név”, akinél az elmúlt hónapokban kiborult a bili: legutóbb Leonardo Bonucci hagyta el a „zebrákat”, ő a rivális Milanhoz szerződött.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik