Felkészülés: 2004-es születésű magyar mutatkozott be a Fiorentinában

D. S. B.D. S. B.
Vágólapra másolva!
2023.08.14. 12:56
null
Dénes Adrián bemutatkozott a Fiorentina első csapatában (Fotó:<a href="https://www.instagram.com/p/CvnKVCpN4T5/?img_index=1" target="_blank"> Dénes Adrián/Instagram</a>)
Szombaton felkészülési mérkőzést játszott a görög élvonalbeli OFI Krétával (1–1) az olasz élvonalbeli labdarúgó-bajnokság (Serie A) rajtjára készülő Fiorentina, melynek színeiben csereként pályára lépett a 2004-es születésű magyar labdarúgó, a cesenai kölcsön után visszatérő Dénes Adrián.

Dénes Adrián 2021-ben került a firenzei csapathoz, melynek színeiben 22 meccsen öt gólig jutott a 18 éven aluliak bajnokságában és a Primavera-csapatban, majd kölcsönbe a Cesenához került, ahonnan visszatérve szombaton csereként pályára lépve szombaton az OFI Kréta elleni felkészülési mérkőzésen az első csapatban is bemutatkozott, köszönhetően annak is, hogy Jonathan Ikoné és Nicolás González sem volt bevethető.

„Óriási élmény volt bemutatkozni a nagyok között tegnap este. Döcögős volt az idáig vezető út, de soha nem adtam fel, bármi is történt. Megtiszteltetés ezt a mezt viselni és ezért a klubért harcolni. Köszönöm mindenkinek, aki mellettem állt az első napoktól kezdve és bízott bennem!” – írta debütálása kapcsán Instagram-oldalán az orosházi születésű 19 éves jobbszélső, Dénes Adrián, aki négyszer lépett pályára a magyar U19-es válogatottban.



Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik