Videó: kitörtek az érzelmek az idős szurkolóból csapata „költözése” miatt

DOMONKOS BÁLINTDOMONKOS BÁLINT
Vágólapra másolva!
2024.02.20. 19:38
Az idős szurkoló nem tud meglenni kedvenc csapata, a Taranto FC nélkül (Fotó: Taranto FC/Fb)
Egészen megható módon reklamált klubjánál, az alsóbb ligás olasz Taranto FC-nél egy Carmine nevű 85 éves szurkoló azért, mert a klub a stadion felújítása miatt a következő két évben az eredeti helyszíntől több száz kilométerre játssza a hazai mérkőzéseit.

„Hetvenöt éve járok ebbe a stadionba. Bérletes vagyok. Jogom van hozzá, hogy itt, Tarantóban nézzem a meccseket, vagy legalább innen 40 kilométerre. Nem mondhatok le arról, ami életben tart. Néhány évem van csak hátra. Miért kell elvenni azt az élvezetet, amit a Tarantóm nézéséből kapok? Ezek az én színeim! Tegyenek valamit ez ellen, különben a mennyekből átkozom el magukat” – hangzott el a 85 éves szurkolótól, akinek üzenete eljutott a klub vezetőségéhez is, akik a napokban egy sajtótájékoztatóra is meghívták. 

@nemzeti_sport

500 kilométerre költöztették a 85 éves olasz bácsi kedvenc csapatát: a reakciójától megszakad a szív ⚽💔😭 #olaszország #foci #football #taranto #magyartiktok #foryou #fyp

♬ original sound - Nemzeti Sport


A Taranto az olasz harmadosztály (Serie C) C-csoportjában 27 forduló után az ötödik helyen áll, de a stadion felújítási munkálatai miatt a csapat a délolasz várostól közel 400 kilométerre lévő Teramóban játssza a hazai mérkőzéseit.

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik