Találatok a Molde címkére

Találatok száma: 93

El: fordított az Arsenal, a Roma és a Molde; hat gólt szerzett a Leverkusen

2020-10-22 20:25:13

A Bajnokok Ligája után az Európa-ligában is megkezdődtek a küzdelmek: a csoportkör első fordulójának korai mérkőzésein az Arsenal, a Benfica és a Roma is nyert, akárcsak a hat gólt szerző Bayer Leverkusen.

Roma Molde Európa-liga Bayer Leverkusen Arsenal

BL: Biztos lehet mindenki, a csoport rajtjára készen állunk majd – Rebrov

2020-09-30 22:02:44

A BL-csoportkörbe jutó ferencvárosiak szakvezetője, Szerhij Rebrov ünnepelni is szigorú szabályok szerint szokott, így jól tudja, labdarúgói akkor tudják igazán elengedni magukat, ha nincs a közelükben.

Szerhij Rebrov Molde Fradi Ferencváros FTC Bajnokok Ligája

BL: Dibusz óriási bravúrja, Uzuni gyönyörű levétele – videó

2020-09-30 09:44:34

Kedden bejutott a labdarúgó Bajnokok Ligája csoportkörébe a Ferencváros, a zöld-fehérek az idegenbeli 3–3 után a Groupama Arénában gól nélküli döntetlent játszottak a norvég Moldéval. A találkozó 76. percében óriási bravúrt mutatott be Dibusz Dénes, a zöld-fehérek kapusa, s mint később kiderült, a védés BL-csoportkört ért.

Myrto Uzuni Molde Ferencváros FTC Dibusz Dénes Bajnokok Ligája

Videó: öt éve Eb-részvételt ért a norvégok búcsúztatása

2020-09-30 09:03:06

Bár az elmúlt harminc évben sem klubszinten, sem válogatott szinten nem volt sok sikerélménye a magyar csapatoknak a norvégokkal szemben, most úgy tűnik, ez változhat. A Ferencváros kedden öt éven belül a második, történelmi magyar futballsikert érte el norvég együttessel szemben...

válogatott amikor Norvégia Molde Magyarország FTC

BL: Újabb norvég futballkaland ért véget Magyarországon – lapszemle

2020-09-30 07:09:32

Kedden bejutott a labdarúgó Bajnokok Ligája csoportkörébe a Ferencváros, a zöld-fehérek az idegenbeli 3–3 után a Groupama Arénában gól nélküli döntetlent játszottak a norvég Moldéval. A találkozót követően a norvég sajtó csalódottan értékelte a látottakat.

sajtóvisszhang Molde Ferencváros FTC Bajnokok Ligája

Videó: ez megint behallatszott – így szurkoltak és ünnepeltek a Fradi-drukkerek

2020-09-30 01:16:02

Kedden bejutott a labdarúgó Bajnokok Ligája csoportkörébe a Ferencváros, a zöld-fehérek az idegenbeli 3–3 után a Groupama Arénában 0–0-t játszottak a norvég Moldével. A zárt kapus mérkőzésen a drukkerek a stadion mellől szurkoltak, meg is mutatjuk, miért is hallatszott be a hangjuk.

videó NSO Tv Molde Fradi Ferencváros FTC

FTC–Molde: egy különleges este, futballünnep – képgaléria

2020-09-30 06:57:21

Mint beszámoltunk róla, a Molde elleni 0–0-val a Ferencváros sikeresen fejezte be a Bajnokok Ligája selejtezőjét, s bejutott a csoportkörbe. Tekintse meg a kedd esti mérkőzésen készült legjobb Nemzeti Sport-fotókból összeállított képgalériánkat!

képgaléria Molde Ferencváros FTC Bajnokok Ligája BL-selejtező

Videó: Rebrovot a sajtótájékoztató közepén öntötték nyakon pezsgővel

2020-09-30 02:04:35

Kedden bejutott a labdarúgó Bajnokok Ligája csoportkörébe a Ferencváros: a zöld-fehérek az idegenbeli 3–3 után a Groupama Arénában 0–0-t játszottak a norvég Moldével a selejtező utolsó körében. A találkozó utáni sajtótájékoztatón épp Botka Endre válaszolt egy kérdésre, amikor a csapattársai jöttek és pezsgővel locsolták meg Szerhij Rebrovot. Nézze meg a jelenetet az NSO Tv videójában!

videó Szerhij Rebrov NSO Tv Molde Fradi Ferencváros

BL: így ünnepeltek az FTC szurkolói – képgaléria

2020-09-30 00:26:53

Negyedszázados várakozás után bejutott a labdarúgó Bajnokok Ligája csoportkörébe a Ferencváros, a zöld-fehérek az idegenbeli 3–3-as döntetlen után a Groupama Arénában gól nélküli döntetlent játszottak a norvég Moldével a selejtező utolsó körében. Tekintse meg a szurkolók ünnepléséről készített képgalériánkat!

képgaléria galéria Molde Fradi Ferencváros FTC

BL: Fogtam a fejem, mert tudom, mennyi munka van mögöttünk – Rebrov

2020-09-29 23:56:15

Negyedszázados várakozás után bejutott a labdarúgó Bajnokok Ligája csoportkörébe a Ferencváros, a zöld-fehérek az idegenbeli 3–3-as döntetlen után a Groupama Arénában gól nélküli döntetlent játszottak a norvég Moldével a selejtező utolsó körében. A találkozó után így értékeltek a vezetőedzők.

Szerhij Rebrov Molde Fradi Ferencváros FTC BL-selejtező

BL: Elképesztő érzelmek szabadultak fel – Dibusz

2020-09-29 23:47:22

Negyedszázados várakozás után bejutott a labdarúgó Bajnokok Ligája csoportkörébe a Ferencváros, a zöld-fehérek az idegenbeli 3–3-as döntetlen után a Groupama Arénában gól nélküli döntetlent játszottak a norvég Moldével a selejtező utolsó körében. Lássuk, hogyan értékelték a mérkőzést és a csoportkörbe jutást a főszereplők!

Szerhij Rebrov Sigér Dávid Molde Lovrencsics Gergő Fradi Ferencváros

BL: milliárdos bevétel, pontok, dátumok – amit az FTC-sikerről tudni kell

2020-09-29 13:18:17

A Ferencváros a norvég Molde kiejtésével bejutott a Bajnokok Ligája csoportkörébe – összegyűjtöttük a sikerrel kapcsolatos legfontosabb tudnivalókat. A csoportkör sorsolását október 1-jén, 17 órától tartják meg.

Molde Fradi Ferencváros FTC Bajnokok Ligája BL

Nulla nulla, de hatalmas diadal: BL-csoportkörös a Ferencváros!

2020-09-29 20:03:31

Negyedszázados várakozás után bejutott a labdarúgó Bajnokok Ligája csoportkörébe a Ferencváros, a zöld-fehérek az idegenbeli 3–3-as döntetlen után a Groupama Arénában gól nélküli döntetlent játszottak a norvég Moldével a selejtező utolsó körében.

onlive! közvetítés Szerhij Rebrov Molde Fradi Ferencváros

BL: Még az Újpest-drukker Majka is elismerné az FTC csoportkörbe jutását

2020-09-29 18:50:06

Ismert sportolók, zenészek, tévés személyiségek mérték össze tudásukat a Megyék Csatája elnevezésű, a Mediaworks által szervezett e-sport versenyen, kedden a budapesti Work N Play Esport Clubban. Kihasználtuk a lehetőséget, és néhányukat arról is megkérdeztük, mit várnak este, bejut-e a Fradi a Bajnokok Ligája csoportkörébe.

Molde Majka Illés Fanni Horváth Tamás Fradi Ferencváros

BL: Boli kimaradt, Lovrencsics bekerült – kezdőcsapatok

2020-09-29 18:58:45

Bejuthat a labdarúgó Bajnokok Ligája csoportkörébe a Ferencváros: a magyar bajnok zöld-fehérek az idegenbeli 3–3-as döntetlen után a Groupama Arénában fogadják a norvég Moldét. Íme, a kezdőcsapatok!

Molde Fradi Ferencváros FTC Bajnokok Ligája

BL: Orbán Viktor is fogadott a Fradi–Molde meccsre – videó

2020-09-29 18:03:39

Orbán Viktor a Facebook-oldalán rövid videóban megmutatta, ő is fogadott a kedd este, 21 órakor kezdődő Ferencváros–Molde Bajnokok Ligája-selejtező visszavágójára, és természetesen a Fradi győzelmére tippelt.

videó sportfogadás Orbán Viktor Molde Ferencváros Bajnokok Ligája-selejtező

BL: „A Molde meg tudja verni a Fradit; Nguent a válogatottba!”

2020-09-29 11:12:02

A Ferencváros–Molde BL-selejtező visszavágója előtt a norvég Dagbladet újságírójával, Christian Monge Hugsteddel beszélgettünk a 3–3-mal záruló első meccsről kialakult norvégiai véleményekről, a továbbjutási esélyekről és persze megkerülhetetlen kérdés volt a korábban a norvég U-válogatottban már szereplő, ferencvárosi Tokmac Nguen formája is.

Tokmac Nguen Molde Ferencváros FTC Bajnokok Ligája BL-selejtező