Találatok a magyar labdarúgó-válogatott címkére

Találatok száma: 1394

NB I: „Ádám Martint szeretettel várná sok fradista a csapatba”

2022-05-12 01:08:14

Vasárnap befejeződött a labdarúgó NB I 2021–2022-es idénye, amelynek gólkirálya a paksi Ádám Martin lett, a magyar élvonalban 1980 óta (Fazekas László, Újpest, 36 gól) nem látott gólterméssel, 31 találattal. A Ferencváros–Paks kupadöntő előtt kérdeztük a szurkolókat a csatár teljesítményéről.

Ádám Martin magyar labdarúgó-válogatott labdarúgó NB I Paks Magyar Kupa Fradi

Válogatott: Péntek 13? A legszerencsésebb nap! – Vancsa Zalán

2022-05-13 22:30:03

Marco Rossi, a magyar labdarúgó-válogatott szövetségi kapitánya az MTK tizenhét éves tehetségét, Vancsa Zalánt is behívta az Anglia, Olaszország és Németország elleni júniusi Nemzetek Ligája-mérkőzésekre készülő keretbe.

magyar válogatott magyar labdarúgó-válogatott Vancsa Zalán

Válogatott: Rossi a magyar és az olasz himnuszt is énekelni fogja Cesenában

2022-05-13 12:51:07

Marco Rossi, a magyar labdarúgó-válogatott szövetségi kapitánya kihirdette keretét az Anglia, Olaszország és Németország elleni júniusi Nemzetek Ligája-mérkőzésekre.

magyar válogatott magyar labdarúgó-válogatott Olaszország Németország Nemzetek Ligája Marco Rossi

Válogatott: az MTK 17 éves tehetsége is Rossi keretében

2022-05-13 11:39:17

Marco Rossi, a magyar labdarúgó-válogatott szövetségi kapitánya kihirdette keretét az Anglia, Olaszország és Németország elleni júniusi Nemzetek Ligája-mérkőzésekre. Meghívót kapott az olasz szakembertől Vancsa Zalán, az MTK tizenhét éves tehetsége is, aki Baráth Péterhez és Schön Szabolcshoz hasonlóan az U21-es nemzeti együttessel kezdi meg a felkészülést.

magyar válogatott magyar labdarúgó-válogatott Olaszország Németország Nemzetek Ligája Marco Rossi

Többet és többet akarok! – Willi Orbán túl a 150. Bundesliga-meccsén

2022-05-09 22:42:44

A vasárnap százötvenedik Bundesliga-meccsét játszó magyar válogatott hátvéd a Bayern München elleni bemutatkozásról, kedvenc góljáról, legkeményebb ellenfeleiről és a siker receptjéről is beszélt lapunknak.

magyar labdarúgó-válogatott légiósok Willi Orbán RB Leipzig Bundesliga

Labdarúgás: Király Gábor majdnem lemaradt a 2016-os Eb-ről

2022-05-05 10:38:33

Király Gábor bőrszerkóra cserélte a mackónadrágot. Miután abbahagyta a labdarúgást, régi álmát megvalósítva, motorra ült. A kemény külső szelíd motorost takar. Bár, amióta szögre akasztotta a kapuskesztyűt, azokról a történetekről, amelyeken régen meghatódott, most nyugodtan tud beszélni.

motorozás magyar labdarúgó-válogatott labdarúgás Sportkrém Király Gábor Haladás

NB I: magyar állampolgár lett a Fehérvár nigériai támadója

2022-05-05 14:06:36

Magyar állampolgár lett Funsho Bamgboye, a Mol Fehérvár FC nigériai származású labdarúgója, aki a jövőben akár a magyar válogatottban is pályára léphet – számolt be róla a Vidi a hivatalos honlapján.

magyar válogatott magyar labdarúgó-válogatott Sallói István NB I Mol Fehérvár FC Magyarország

226 meccs a kispadon – Dr. Szilágyi György 80 évesen is tele van adrenalinnal

2022-05-02 10:36:16

A Semmelweis Egyetem Foglalkozás-egészségügyi Intézete klinikai főorvosa, igazságügyi orvosszakértő, és immár negyven éve sportszakorvosként a futballmérkőzések állandó résztvevője. A magyar labdarúgó-válogatott 226 mérkőzésén ült  a kispadon, tizenhárom szövetségi kapitány stábjának volt tagja. Dr. Szilágyi György április 24-én töltötte be 80. életévét.

orvos magyar labdarúgó-válogatott interjú Képes Sport Dr. Szilágyi György

Labdarúgás: Puskás is hatással volt a diósgyőri csodakapus karrierjére

2022-05-01 10:39:43

A hatvanas években csodakapusnak tartották Diósgyőrben, és vidéki játékosként jutott el a válogatottságig, ami akkoriban igen nagy szó volt. Puskás Ferenc is befolyásolta a karrierjét, Illovszky Rudolfnak köszönheti a legtöbbet, és volt két sorsdöntő meccse, érdekes módon az egyiken nem is védett. Tamás Gyula a saját tapasztalataira alapozva lett itthon az első kapusedző, ő alapította az első kapusiskolát, a tudására még Japánban is kíváncsiak voltak, manapság a parlamenti válogatott kapusait pallérozza. A Magyar Nemzet interjúja.

magyar labdarúgó-válogatott labdarúgás Vasas Tamás Gyula Puskás Ferenc Parlament-válogatott

30 éve Magyarország vezette ki Ukrajnát a világ futballszínpadára

2022-04-28 22:20:05

Történelmi mérkőzés volt az 1992. április 29-én Ungváron játszott Ukrajna–Magyarország válogatott találkozó, amelyet 3–1-re megnyertünk, de az eredménynél fontosabb volt, hogy egész Ukrajnában és különösen Kárpátalján egy generáció alapvető futballélményévé vált.

Vincze István Ungvár Ukrán labdarúgó-válogatott Ukrajna Sallói István Magyarország

Népsport: célkeresztben a csatársor

2022-04-18 10:41:01

Alig másfél hónappal az 1962-es világbajnokság előtt Uruguayt fogadta a magyar futballválogatott a Népstadionban. A produkció lehetett volna jobb, ám nem Bozsik Józsefé: az Aranycsapat búcsúzó klasszisának góljával lett 1:1 a vége.

magyar labdarúgó-válogatott Népsport Bozsik József 1962

Labdarúgás: „Az NB I-es klubok érdeke, hogy piacképes fiatalokat neveljenek”

2022-04-08 12:56:45

A Magyar Labdarúgó-szövetség nem kötelezi, csak ösztönözni kívánja az NB I-es klubokat arra, hogy minél több U21-es labdarúgónak adjanak játéklehetőséget. Hossszú távon a tartós gondolkodás meghonosítását tűzték ki célul az utánpótlásban. Többek között erről kérdezte az NSO Tv a mai küldöttgyűlés után – amelyen Csányi Sándor elnök betegség miatt nem tudott részt venni – Berzi Sándort, az MLSZ alelnökét. Szó esett arról is, mikor lehet esedékes a válogatott meccsekre való beléptetés szigorítása. 

utánpótlás magyar labdarúgó-válogatott labdarúgás MLSZ küldöttgyűlés MLSZ Berzi Sándor

Válogatott: A szurkolók nem bíznak annyira a döntéseimben, mint korábban – Rossi

2022-04-01 10:07:16

Mint ismert, a magyar labdarúgó-válogatott két felkészülési mérkőzést játszott március végén: Szerbiától 1–0-ra kikapott hazai pályán, Észak-Írországot pedig 1–0-ra legyőzte idegenben. Marco Rossi, a mieink szövetségi kapitánya a két újonc, Ádám Martin és Callum Styles játékával is meg volt elégedve – mondta el a molcsapat.hu-nak adott interjújában.

Ádám Martin magyar válogatott magyar labdarúgó-válogatott Marco Rossi Callum Styles

Válogatott: Szerettem volna bemutatkozni – Baráth Péter

2022-04-01 08:23:14

Először készülhetett a válogatott kerettel Baráth Péter, és bár nem lépett pályára, pozitív tapasztalatokat szerzett.

magyar labdarúgó-válogatott DVSC Baráth Péter

Válogatott: Dibusz Dénes estéje volt – Ian Baraclough

2022-03-30 12:02:52

Észak-Írország szövetségi kapitánya Dibusz Dénes egy-két védése előtt már azt hitte, verve van a kapus, elismerően nyilatkozott az este hőséről.

Észak-Írország magyar válogatott magyar labdarúgó-válogatott Magyarország Ian Baraclough Dibusz Dénes

Válogatott: csalódást keltő vereség; Dibusz ragyogása – brit lapszemle

2022-03-30 07:47:53

Mint ismert, a magyar labdarúgó-válogatott 1–0-ra legyőzte Észak-Írországot Belfastban felkészülési mérkőzésén. Az brit lapok csalódást keltő vereségről írnak, s Dibusz Dénest méltatják.

Észak-Írország magyar válogatott magyar labdarúgó-válogatott lapszemle Magyarország

Válogatott: Örülök a védéseimnek, de jó néhány hiba volt a játékomban – Dibusz

2022-03-30 01:41:19

A magyar labdarúgó-válogatott Sallai Roland góljával 1–0-ra nyert az északír nemzeti csapat ellen Belfastban a két együttes keddi felkészülési mérkőzésén. A találkozón szinte végig a mieink birtokolták többet a labdát, ám a hajrában óriási bravúrokra volt szükség Dibusz Dénestől ahhoz, hogy a győzelem összejöjjön. A kapus is részt vett a mérkőzés utáni sajtótájékoztatón, nézze meg az NSO Tv videójában, hogy mit mondott a védéseiről.

Észak-Írország válogatott videó magyar válogatott magyar labdarúgó-válogatott magyar labdarúgás