Találatok a magyar labdarúgó-válogatott címkére

Találatok száma: 1502

Válogatott: Sanyi bácsi már 1938-ban meccsre ment, most is ott volt az olaszok elen

2022-09-29 13:28:42

A ma már 92 éves Csorba Sándor élőben látta a magyar futballtörténelem szinte valamennyi legendáját. Az idős úr ugyanis 1938-ban volt először meccsen, de később az Aranycsapat, Albert Flóriánék és Nyilasi Tiborék korszakát is a lelátón élte meg, hétfőn pedig a Puskás Arénában szurkolt a magyar válogatottnak az olaszok elleni Nemzetek Ligája-mérkőzésen.

magyar válogatott magyar labdarúgó-válogatott

Válogatott: Elértük a válogatottal, hogy nincs lehetetlen küldetés – Szappanos

2022-09-29 07:04:35

Sorozatban negyedszer kapott meghívót a magyar válogatottba a Budapest Honvéd kapusa, Szappanos Péter, aki a klub honlapjának adott interjújában beszélt válogatottbeli céljairól és az elmúlt időszakban elért eredményekről.

magyar válogatott magyar labdarúgó-válogatott Szappanos Péter Budapest Honvéd

Válogatott: Rá kell tenni még egy lapáttal – Schäfer András

2022-09-27 21:41:47

Schäfer András az Olaszországtól elszenvedett 2–0-s vereséget követően úgy érzi, nem a csoport legerősebb együttesétől kaptak ki oda-vissza. A fiatal középpályás a válogatott jövőjéről is beszélt, tudja, mi lehet a következő lépcsőfok.

magyar válogatott magyar labdarúgó-válogatott Schäfer András

Szalai Ádám: A válogatott sikerélményei repítettek át az élet nehézségein

2022-09-27 19:26:02

Mint ismert, az Olaszország elleni Nemzetek Ligája-mérkőzés volt az utolsó, amelyen Szalai Ádám is pályára lépett a magyar válogatottban – 86 mérkőzéssel a háta mögött intett búcsút a címeres meznek. Az FC Basel légiósa közösségi oldalán üzent visszavonulása után.

magyar válogatott magyar labdarúgó-válogatott Szalai Ádám

NL: újra kellett éleszteni egy szurkolót a magyar–olasz meccs előtt

2022-09-27 18:34:21

Sorban állás közben minden előzetes panasz nélkül esett össze egy 50 év körüli szurkoló a Magyarország–Olaszország Nemzetek Ligája-mérkőzés előtt a Puskás Aréna bejáratában – számolt be az esetről közösségi oldalán az Országos Mentőszolgálat.

olasz válogatott magyar válogatott magyar labdarúgó-válogatott Puskás Aréna Nemzetek Ligája

Videó: íme, Szalai beszéde a B-középből utolsó válogatott meccse után

2022-09-26 23:42:51

Az Olaszország elleni (2–0-s vereséggel végződő) Nemzetek Ligája-csoportdöntőt követően visszavonult Szalai Ádám a magyar labdarúgó-válogatottól. A mieink csapatkapitánya a lefújás után beszédet mondott a szurkolóknak.

magyar válogatott magyar labdarúgó-válogatott Szalai Ádám Puskás Aréna Nemzetek Ligája Magyarország

Videó: Szalai Ádám sírva énekelte a himnuszt a búcsúmeccsén

2022-09-26 21:38:13

A magyar labdarúgó-válogatott csapatkapitánya, Szalai Ádám elérzékenyült, és sírva énekelte a himnuszt utolsó, címeres mezben lejátszott mérkőzése előtt a Puskás Arénában.

magyar válogatott magyar labdarúgó-válogatott Szalai Ádám

NL: elindultak a magyar szurkolók a Puskás Arénába – videó

2022-09-26 19:01:56

Szeptember 26-án, 20.45-től Olaszország ellen zárja a Nemzetek Ligája A-ligájának 3. csoportját a magyar labdarúgó-válogatott, amely már egy döntetlennel is biztosan megnyeri kvartettjét és bejut a sorozat négyes döntőjébe. A mérkőzés iránt nagy az érdeklődés, hiszen alig pár óra alatt 200 ezer jegyigénylés érkezett, így nem csoda, hogy a stadion felé is sokan együtt vonulnak.

olasz válogatott magyar válogatott magyar labdarúgó-válogatott Nemzetek Ligája

Magyar–olasz: őrült árak! Van, aki félmillió forintért árulja jegyét

2022-09-26 17:58:38

Mint ismert, a magyar labdarúgó-válogatott hétfő este Olaszország ellen lép pályára Puskás Arénában a Nemzetek Ligája 2022–2023-as kiírásának utolsó csoportmérkőzésén, a tét pedig a kvartett első helye. Utóbbiak fényében nem csoda, hogy elképesztő az érdeklődés a meccs iránt, s bár már a jegyértékesítés első napján telt házat hirdetett a Magyar Labdarúgó-szövetség (MLSZ), sokan az utolsó napon jutnak/juthatnak belépőkhöz – elképesztően borsos áron.

magyar–olasz magyar válogatott magyar labdarúgó-válogatott Puskás Aréna Olaszország Nemzetek Ligája

Válogatott: győztes csapaton ne változtass – vélik olvasóink

2022-09-26 15:15:21

Lezártuk szavazásunkat, a Nemzeti Sport Online olvasói nem változtatnák meg a németek elleni győztes magyar válogatott összeállítását és az olaszok elleni találkozón a péntekivel megegyező kezdőcsapatot küldenék pályára.

olasz válogatott magyar válogatott magyar labdarúgó-válogatott Nemzetek Ligája Marco Rossi

Válogatott: 50 év után juthatunk újra európai tornán a négy legjobb közé

2022-09-26 09:16:52

A labdarúgó Nemzetek Ligája 2022–2023-as kiírásának záró csoportmérkőzésén az A-liga 3. csoportjában ma este 20.45-től a Puskás Arénában a tavalyi Európa-bajnok Olaszországot fogadja a magyar válogatott. Ha Marco Rossi csapata legalább egy pontot szerez, megnyeri kvartettjét és bejut az NL jövő júniusi négyes döntőjébe. Hasonlóra legutóbb 50 éve volt példa, akkor Illovszky Rudolf legénysége az Európa-bajnokság elődöntőjéig jutott. Az itáliaiaknál 12 játékos van itt az Eb-aranyérmes keretből.  

olasz válogatott olasz foci magyar válogatott magyar labdarúgó-válogatott Szalai Ádám Roberto Mancini

Antonio Cabrini: Most már elismerik Marco Rossit Olaszországban

2022-09-25 21:12:50

A magyar válogatott olasz szövetségi kapitányának sajátos munkamódszeréről, a hétfői Nemzetek Ligája-mérkőzés tétjéről és a negyven évvel ezelőtti fényes diadal hatásáról is beszélt a Juventus korábbi népszerű hátvédje, aki a spanyolországi világbajnokság hőstörténetét bemutató dokumentumfilm vetítésére érkezett Budapestre.

olasz válogatott olasz foci magyar válogatott magyar labdarúgó-válogatott Nemzetek Ligája Antonio Cabrini

NL: Örülök, hogy Rossival jól teljesít a magyar válogatott – Mancini

2022-09-25 18:36:11

A Nemzetek Ligája A-ligájában a bennmaradást már kiharcoló magyar válogatott Olaszország ellen a csoportelsőséget is megszerezheti – egy döntetlennel is. A mieink után az olasz válogatott is megtartotta a mérkőzést felvezető sajtótájékoztatóját, méghozzá Roberto Mancini szövetségi kapitány és a Chelsea sztárja, Jorginho részvételével.

olasz válogatott olasz foci magyar válogatott magyar labdarúgó-válogatott Roberto Mancini Nemzetek Ligája

NL: kihagyja az olaszok budapesti meccsét a Lazio sztárja

2022-09-25 16:22:16

Nem lép pályára szeptember 26-án a magyarok elleni Nemzetek Ligája-mérkőzésen a Lazio olasz válogatott csatára, Ciro Immobile, aki combizomsérülést szenvedett az angolok elleni találkozó előtt – írta meg a La Gazzetta dello Sport.

olasz válogatott olasz foci magyar válogatott magyar labdarúgó-válogatott Nemzetek Ligája Ciro Immobile

Válogatott: állítsa össze a mieink olaszok elleni kezdőcsapatát!

2022-09-25 15:12:18

Mint ismert, szeptember 26-án, hétfőn 20.45-től a csoportelsőségért és a négyes döntőbe jutásért lép pályára a Puskás Arénában a magyar és az olasz együttes a labdarúgó Nemzetek Ligája A-ligájának 3. csoportjában. Mint azt olvasóink már megszokhatták, a válogatott mérkőzése előtt összeállíthatják kezdőcsapatunkat. Ön Marco Rossi helyében kit küldene pályára Roberto Mancini tanítványai ellen? Szavazzon!

olasz válogatott olasz foci magyar válogatott magyar labdarúgó-válogatott Nemzetek Ligája

NL: Foggal-körömmel fogunk küzdeni a csoportelsőségért – Nagy Ádám

2022-09-24 01:06:23

Nagy Ádám szerint filmbe illő volt, hogy éppen Szalai Ádám góljával győzte le a magyar labdarúgó-válogatott a németeket Lipcsében. Az 1–0-s sikerrel a mieink nemcsak benn maradtak az A-ligában, de az olaszok ellen az iksz is elég nekik a csoport megnyeréséhez. Ám a telt házas Puskás Arénában is a győzelem lesz a cél. 

Szalai Ádám Németország Nagy Ádám A-liga magyar labdarúgó-válogatott Olaszország

NL: Remélem, hogy Szalai Ádám az olaszoknak is betalál – Szoboszlai Dominik

2022-09-24 02:12:48

Szoboszlai Dominik szerint sorsszerű volt, hogy Szalai Ádám góljával győzték le a németeket a Nemzetek Ligájában, s reméli, hogy a válogatottól elköszönő csapatkapitánynak nem ez volt az utolsó gólja, hanem az olaszoknak is betalál. Gulácsi Péter szerint kimondani is óriási dolog, hogy a csoportelsőségért játszhatnak az A-ligában. 

magyar labdarúgó-válogatott Szoboszlai Dominik Szalai Ádám Olaszország Németország Nemzetek Ligája

Videó: megdobálták Szoboszlai Dominiket Lipcsében

2022-09-23 21:51:07

A lipcsei Red Bull Arena közönsége kétszer is megdobálta a szögletzászlónál Szoboszlai Dominiket. A szurkolók poharakat, műanyagdarabokat, papírgalacsinokat és papírrepülőt is hajítottak a pályára.

német válogatott német labdarúgó-válogatott magyar válogatott magyar labdarúgó-válogatott kép Szoboszlai Dominik