Találatok a kopasz címkére

Találatok száma: 5

Videó: a kamera összetévesztette a partjelző kopasz fejét a labdával

2020-10-31 10:49:42

Egészen különleges hibát követett el a skót másodosztályú labdarúgó-bajnokságban szereplő Inverness kamerarendszere: összekeverte a kopasz partjelző fejét a labdával…

videó vicces skót labdarúgás skót bajnokság partjelző kopasz

Kép: leborotválták a Real-klasszis haját az ünneplés során

2017-05-22 09:18:25

Mint ismert, a Real Madrid a Málaga legyőzésével begyűjtötte a klub 33. bajnoki címét a spanyol élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban. Majd jöhetett az ünneplés, egy nem akármilyen meglepetéssel!

spanyol foci spanyol bajnokság kép kopasz fotó Real Madrid

Kép: Chicharito fogadást bukott, így néz ki most a haja!

2017-03-15 08:55:55

Egy kicsit megkésve ugyan, de tartotta szavát a német élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban (Bundesliga) szereplő Bayer Leverkusen csatára, Javier Hernández. A mexikói támadó arra fogadott csapattársával, hogy az Atlanta Falcons nyeri a Super Bowlt, ám mivel végül csodával határos módon kimászott a gödörből, és megnyerte a meccset a New England Patriots, Chicharitónak kopaszra kellett nyírnia a fejét. Íme, az eredmény!

német foci kép kopasz haj fotó fogadás

Barcelona: Neymar ezért lett kopasz; a szponzorok kiakadtak

2015-10-02 08:35:48

Az FC Barcelona labdarúgócsatának fanatikusait is megdöbbentette Neymar, miután a katalánok Las Palmas elleni bajnokijára a korábbi hajkoronáját lecserélve kopaszon érkezett meg. A spanyolok most elárulták, hogy zajlott a nagy stílusváltás.

szponzorok spanyol foci kopasz Neymar Barcelona

Bayern: Guardiola nem élvezi a futballt, ezért kopasz - Mourinho

2014-09-11 17:56:10

José Mourinho, a Chelsea menedzsere beszólt Pep Guardiolának, miközben sajátos megfejtéssel magyarázta a a Bayern-edző kopaszságát. Nem, nem a géneket hozta fel. 

kopasz Pep Guardiola José Mourinho Chelsea Bayern München