Találatok a holland-magyar címkére

Találatok száma: 135

Holland-magyar: Van Gaal nem tudja elképzelni a csalást

2013-11-09 10:53:53

Louis van Gaal, a vb-résztvevő holland labdarúgó-válogatott szövetségi kapitánya pénteki sajtótájékoztatóján ismét szembesült a 8–1-es hazai győzelemmel végződő Hollandia–Magyarország vb-selejtező körüli meccsmanipulációs gyanúval, és kijelentette: nem tudja elképzelni, hogy a magyarokat megvesztegették volna a nagy különbségű vereség érdekében, inkább az ellene tervezett „karaktergyilkosságról" lehet szó.

holland-magyar Louis van Gaal

Válogatott: Romániában is téma Szalai Ádám kirohanása

2013-10-15 08:57:05

A román sajtóba is eljutott Szalai Ádám tegnapi kritikaáradata, amit a magyar futballal kapcsolatban fogalmazott meg. A Prosport a címben természetesen a „Hogyan is vernénk meg a románokat” passzust emeli ki.

román-magyar holland-magyar Szalai Ádám

Videó: „Tisztulnak a fejek, nem lehet probléma Andorra ellen”

2013-10-14 21:14:52

Csábi József szerint egy-két emberben ugyan még benne van a Hollandiától elszenvedett vereség, de már tisztulnak a fejek. A magyar labdarúgó-válogatott megbízott szövetségi kapitánya hozzátette, kedden este Andorra ellen nem lehet gond remélhetőleg.

videó vb-selejtező holland-magyar Csábi József Andorra

Futball-Mohács Magyarországon: „Túl csunya a menyasszony”

2013-10-14 14:10:39

Az október 11-i Hollandia–Magyarország vb-selejtező eredménye sajnos történelmi: a magyar válogatott históriája során kapott már ki hét góllal és kapott már nyolc gólt, de ez a kettő nem párosult – egészen múlt péntekig… A 8–1 a több kapott gól miatt a magyar válogatott legsúlyosabb vereségének számít, no de hogy reagált a korabeli sportsajtó az eddigi „csúcstartó” 7:0-s meccsekre Anglia, Nagy-Britannia és Németország ellen? Tanulságos szemezgetés az 1908-as, 1912-es és 1941-es reakciókból, a korabeli írásmódot megőrizve.

magyar válogatott sporttörténelem magyar válogatott holland-magyar Nemzeti Sport Magyarország

Szalai kiborította a bilit - a teljes nyilatkozata vágatlanul

2013-10-14 14:49:03

Igen kemény kritikaáradattal öntötte el a magyar labdarúgást Szalai Ádám. A megszégyenítő Hollandia–Magyarország (8–1) világbajnoki selejtezőt betegség miatt kihagyó támadó szerint a magyar szurkolók és a futballszerető emberek húsz éve folyamatosan át vannak verve, a magyar futball már jó ideje nem nevel ki tehetséget, a magyar edzők egymás hátába döfik a kést egy-egy kudarc után. A támadó szerint olyan szövetségi kapitányra van szükség, aki kőkeményen veri a futballisták fejét, és megfelelő szakmai tudással rendelkezik. Az igen feldúltan nyilatkozó Szalai listáján még sok-sok kritikai észrevétel sorakozott. Ezeket is meghallgathatja a sajtótájékoztatón készült vágatlan videónkban.

videó holland-magyar Szalai Ádám Magyarország–Hollandia 1-8

Válogatott: Felért egy agyrázkódással - Orbán Viktor

2013-10-14 15:13:14

Orbán Viktor miniszterelnök az Indexnek azt mondta, hogy agyrázkódással ért fel számára a magyar labdarúgó-válogatott Hollandiában elszenvedett történelmi, 8–1-es veresége a pénteki világbajnoki selejtezőn.

magyar válogatott vb 2014 magyar válogatott holland-magyar foci vb 2014 Orbán Viktor

Csábi: Tisztában vagyunk a helyzettel, de még van esély

2013-10-14 13:22:39

Csábi József már közvetlenül a Hollandia–Magyarország világbajnoki selejtező után tudta, hogy őt kérik fel megbízott szövetségi kapitánynak az Andorra elleni mérkőzésre. A szakember elmondta: bár tisztában vannak a helyzettel, még mindig van némi esély a továbbjutásra.

magyar válogatott magyar-andorrai magyar válogatott holland-magyar Magyarország Csábi József

Válogatott: Folyamatosan át vannak verve a szurkolóink - Szalai

2013-10-14 13:09:30

Szalai Ádám, a magyar labdarúgó-válogatott támadója a Telkiben tartott mai sajtótájékoztatón kemény kritikát fogalmazott meg az egész magyar labdarúgással kapcsolatban: mint elmondta, úgy véli, folyamatosan irreális célokat tűznek ki a nemzeti csapat elé, és így a drukkerek át vannak verve, míg az edzők és szakemberek egymásra mutogatnak, a honi futball pedig már húsz éve nem nevelt ki egy tehetséget sem. Mit mondott még Szalai Ádám? A csatár teljes nyilatkozatáról készült vágatlan interjút itt tekintheti meg!

magyar válogatott magyar-andorrai magyar válogatott holland-magyar Szalai Ádám Magyarország-Andorra

Válogatott: Aki nem volt biztos a vereségben, nem ért a focihoz - Csank

2013-10-14 12:19:09

Majréztak a játékosok a megtévesztő felbuzdulás miatt, az idegenlégiósok sem emelkedtek ki tartásban – ebben látja a Hollandia–Magyarország világbajnoki selejtezőn elszenvedett 8–1-es vereség okát Csank János korábbi szövetségi kapitány.

holland-magyar Magyarország Hollandia–Magyarország Csank János 1-8 magyar válogatott

Holland-magyar: Cruyff szerint nem segítettük az oranje felkészülését

2013-10-14 08:56:11

Johan Cruyff, a holland labdarúgó-válogatott korábbi nagyszerű futballistája természetesen megtekintette a Hollandia–Magyarország világbajnoki selejtezőt (8–1), és úgy véli, a pénteki találkozó nem szolgálta a nemzeti csapat felkészülését a további meccsekre.

magyar válogatott magyar válogatott holland-magyar holland válogatott Johan Cruyff Hollandia-Magyarország

Vb 2014: Van Persie rizikózott, lábujjtöréstől tartott

2013-10-13 15:33:20

Robin van Persie, a holland labdarúgó-válogatott és a Manchester United csatársztárja a Sunday Mirrornak nyilatkozva elmondta, tartott attól, hogy az őt mai napig kínzó lábujjsérülése töréssel járt. Törés nincs, de a csatár amondó, a Magyarország elleni, 8–1-re végződő vb-selejtezőn – amelyen megdöntötte Patrick Kluivert válogatottbeli gólcsúcsát – így is kockáztatott.

vb-selejtezők vb-selejtező holland-magyar holland válogatott Robin Van Persie Hollandia-Magyarország

„Ami otthon folyik, az a labdarúgás megcsúfolása!”

2013-10-13 14:13:56

A pénteki, katasztrofális amszterdami vereség – vb-selejtezőn Hollandia–Magyarország 8–1 – után a Nemzeti Sport edzőket (köztük volt szövetségi kapitányokat) szólaltatott meg: mit gondolnak, ki viseli a felelősséget a válogatott súlyos kudarcáért? A válaszokból válogattunk.

vb-selejtezők vb-selejtező vb 2014 magyar válogatott holland-magyar foci vb 2014

Válogatott: „Túl nagy vereség ez ahhoz, hogy ne mondjak le”

2013-10-12 18:25:11

Egervári Sándor, a magyar labdarúgó-válogatott leköszönő szövetségi kapitánya a Hollandia elleni 8–1-es vereséget követően elmondta, túl nagy vereséget szenvedtünk ahhoz, hogy ne kelljen lemondania. A szakember ugyanakkor kiemelte, hogy a csoport második helyére még mindig odaérhet a válogatott.

magyar válogatott holland-magyar Egervári Sándor

Mi lenne, ha a vb-ken is menne? Van Persie az új rekorder

2013-10-12 10:34:55

Mint ismeretes, Robin van Persie a Magyarország elleni tegnapi három találatával a holland válogatott történetének gólrekordere lett. Megnéztük, hogyan oszlanak meg a találatai, illetve hogy kik találhatók még rajta kívül a legjobb tízben.

oranje holland-magyar Robin van Persie Hollandia–Magyarország Hollandia

Válogatott: Bölöni is jelölt a magyar padra - román sajtóhír

2013-10-12 15:23:56

A román ziare.com arról számolt be, hogy Egervári Sándor szövetségi kapitány lemondását követően Bölöni László is szerepel a magyar szövetség kapitányjelöltjei között.

holland-magyar Egervári Sándor Bölöni László 1-8 magyar válogatott

Korcsmár: Sajnálom Egervárit, vele értük el a sikereket

2013-10-12 10:35:11

Korcsmár Zsolt, a magyar labdarúgó-válogatott védője sajnálja, hogy Egervári Sándor lemondott a hollandiai súlyos vereség (8–1) után. Hajnal Tamás már előretekint, és várja az Andorra elleni keddi találkozót. A holland játékosok érthetően nagyon boldogok voltak a mérkőzést követően, Kevin Strootman nem kímélte a mieinket.

vb 2014 holland-magyar holland válogatott Robin van Persie Magyarország Kevin Strootman

Holland-magyar: Fejlődni, tanulni kell - Bogdán Ádám

2013-10-12 12:52:06

Bogdán Ádám, a magyar labdarúgó-válogatott kapusa sem találta a szavakat a Hollandia ellen 8–1-re elveszített világbajnoki selejtezőt követően. Az angol másodosztályú Bolton kapuvédője hálás volt a nemzeti csapatért szorítóknak.

magyar válogatott holland-magyar Hollandia Bogdán Ádám 1-8

„Brutális! Eláztak a magyarok a holland gólesőben”

2013-10-12 09:57:52

A holland sajtó természetesen el volt ragadtatva a magyar labdarúgó-válogatott elleni, 8–1-re megnyert világbajnoki selejtezőtől. A szalagcímekben többnyire a gólrekordot döntő Robin van Persie szerepelt, és a legtöbb tudósításban azt is megjegyezték, a mieinket nem lehet a világ legjobb csapataihoz hasonlítani.

vb-selejtező vb 2014 holland-magyar holland válogatott Magyarország 1-8

Holland-magyar: RVP szépen vette át a rekordot - Kluivert

2013-10-12 08:08:16

Az eddigi holland válogatottsági gólrekorder, Patrick Kluivert örül annak, hogy Robin van Persie lekörözte őt a szerzett gólok számában a nemzeti csapatban. Együtt dolgoztak a Manchester United csatárával, hogy játéka még jobb legyen.

magyar válogatott holland-magyar Kevin Strootman Hollandia–Magyarország Hollandia