Találatok a Gazprom címkére

Találatok száma: 18

Ausztria: Bécsben is követik a Schalke példáját

2022-02-25 18:41:09

Az Austria Wien közleményben jelezte, hogy második számú csapata már a péntek esti, Grazer AK elleni osztrák másodosztályú bajnoki mérkőzésre is új, az eddigi mezszponzor logóját nélkülöző szerelésben fut ki a pályára. Az ok az orosz–ukrán háborús konfliktus.

orosz-ukrán háború Gazprom Austria Wien

BL: az UEFA egyelőre nem vette el a döntőt Oroszországtól

2022-02-22 13:09:48

Az Európai Labdarúgó-szövetség (UEFA) egyelőre nem vette el az idei Bajnokok Ligája-döntőt Szentpétervártól, de az álláspontja még változhat – ez derül ki abból a rövid közleményből, amelyet a szervezet kiadott a hétfőről keddre virradóra Kelet-Ukrajnában történtek hatására.

UEFA Gazprom Bajnokok Ligája

Rg: nagyon szép szereplés, 6. az MTK a klubvilágbajnokságon

2019-10-27 10:25:28

A hatodik helyen végzett a Pigniczki Fanni, Juhász Anna, Kocsis Evelin összeállítású MTK Budapest csapata a Japánban megrendezett ritmikus gimnasztika Aeon-kupán. A hagyományos évzáró nagy nemzetközi verseny a sportág klubvilágbajnokságának számít. A győztes – mondhatni, az „örökös” győztes – ismét az orosz Gazprom.

ritmikus gimnasztika rg Pigniczki Fanni Kocsis Evelin Juhász Anna Gazprom

Foci a Barátságért: magyar védő a különleges válogatottban

2017-04-05 11:44:32

Elindult a „Foci a Barátságért” nemzetközi társadalmi gyermekprogram ötödik évada. A Gazprom, a FIFA és a 2018-as labdarúgó-világbajnokság hivatalos partnere által meghirdetett rendezvényen a résztvevő országok száma a tavalyi harminckettőről már hatvannégyre nőtt.  

Konföderációs Kupa 2017 Konföderációs Kupa Gazprom Foci a barátságért

Rg: ismét a Gazprom a klubvilágbajnok, szép MTK-s szereplés

2016-09-11 15:48:16

A papírformának megfelelően ismét az orosz Gazprom sikerével zárult a ritmikus gimnasztikázók nem hivatalos klubvilágbajnokságának számító, Japánban megrendezett AEON-kupa. A Gazprom mögött a fehérorosz Dinamo és az ukrán Gyerjugina-iskola végzett a dobogón, az egyéni versenyt az olimpiai bajnok orosz Margarita Mamun nyerte meg az ötkarikás bronzérmes ukrán Hanna Rizatdinova és a szintén orosz Alekszandra Szoldatova előtt.

ritmikus gimnasztika rg Pigniczki Fanni Margarita Mamun MTK Kis Alexandra

BL: Beckenbauer köszöntötte az ezüstös debrecenieket Milánóban

2016-05-28 15:07:38

A Debreceni Labdarúgó Akadémia tavaly U14-es bajnok csapata ezüstérmes lett a milánói Bajnokok Ligája-döntőt felvezető programsorozat, a Foci a barátságért nemzetközi futballtornán. A debreceniek a szurkolói fórum centrumában játszott mérkőzésen 1–0-ra alulmaradtak az NK Mariborral szemben. 

Foci a barátságért Debreceni Labdarúgó Akadémia DLA CsZ Bajnokok Ligája BL-döntő

Foci a barátságért: debreceni akadémiások a BL-döntőn

2016-04-04 11:46:20

Idén a Debreceni Labdarúgó Akadémia (DLA) korosztályos csapata kapott meghívást a Foci a barátságért (F4F) programba, amelynek célja az ifjúsági futball fejlesztése, az egészséges életmódra ösztönzés, és emellett motiválja a gyerekeket egymás tiszteletére is, a pályán és azon kívül egyaránt. A programot immár negyedik alkalommal hirdeti meg a Gazprom, a Bajnokok Ligája hivatalos partnere. Az országok ifjú bajnokai, összesen közel 300 gyermek és edzőik idén is együtt izgulhatják végig – a projekt csúcspontja, a IV. Nemzetközi Gyerekfórum keretében – a BL-döntőt a milánói San Siróban.

Gazprom Foci a barátságért F4F Bajnokok Ligája BL

Foci a barátságért: elindult a 4. szezon, már 32 csapattal

2016-03-24 17:47:48

Magyarország immár negyedik alkalommal vesz részt a Franz Beckenbauer fővédnökségével megvalósuló Foci a barátságért (F4F) programban. A nemzetközi gyermekprogram indulását csütörtökön online sajtótájékoztatón jelentette be a Gazprom, a Bajnokok Ligája hivatalos partnere.

Kilenc Érték Kupa Gazprom a gyermekekért Gazprom Franz Beckenbauer Foci a barátságért F4F

Rg: tarolt a Gazprom-birodalom; 11. hely az MTK-tól

2015-10-04 14:31:08

A ritmikus gimnasztika klubvilágbajnokságnak számító AEON-kupa 2015-ben is a címvédő orosz Gazprom győzelmével végződött – a Japánban megrendezett csapatviadal elsőségét „időtlen idők” óta őrzi a világ első számú egyesülete, amely az ukrán Gyerjugina-iskolát és a fehérorosz Dinamo Minszket előzte meg. A felnőtt egyéni összetett döntőt a hétszeres világbajnok orosz Margarita Mamun nyerte meg, a junioroknál honfitársa, Alina Jermolova győzött.

ritmikus gimnasztika rg Váray Míra Margaritisz Lili Margarita Mamun MTK

Toleranciáért, egyenlőségért - Torghellével és Kantával

2015-05-12 16:50:39

Torghelle Sándor és Kanta József labdarúgókkal együtt, barátságos mérkőzéssel ünnepelték a Foci és Barátság Nemzetközi Napját az MTK és a Vasas gyermeklabdarúgói. A Gazprom „Foci a Barátságért” programjának részeként szervezett világnapot a résztvevő mind a 24 országban, Angliától Kínáig, így hívva fel az ifjú sportolók figyelmét az olyan alapvető értékek, mint a barátság, egyenlőség, sportszerűség, egészség, béke, elkötelezettség, győzelem és tradíció fontosságára. A „Foci a Barátságért” eseménysorozat keretében – amelyet az MLSZ Grassroots-programja is támogat – az MTK U14-es csapata júniusban részt vehet a BL-döntőn.

Torghelle Sándor Kanta József Gazprom Foci a barátságért

Foci a barátságért: Mészöly Géza a program magyarországi fővédnöke

2014-04-10 09:02:33

Mészöly Géza utánpótlás szövetségi edző magyarországi fővédnökként csatlakozott a „Foci a barátságért" társadalmi támogató programhoz, amelynek keretében 16 ország gyermeklabdarúgói találkoznak egymással, hogy megvitassák,  hogyan lehet hatásosan közvetíteni a futballon keresztül a program alapelveit, a tradíciót, békét, barátságot, győzelmet, egészséget, egyenlőséget, sportszerűséget és elhivatottságot. A Gazprom által indított program keretében május 23. és 25. között Lisszabonban rendezik meg a II. Nemzetközi Gyermekfórumot a világhírű labdarúgó-legenda, Franz Beckenbauer támogatásával, 12–14 év közötti fiatalok számára. Hazánkat a Vasas Kubala Akadémia sportolói képviselik majd ezen a rangos eseményen, amelynek idén az MLSZ Grassroots programja is elvi támogatója.

Vasas Kubala Akadémia Mészöly Géza Gazprom Franz Beckenbauer Foci a barátságért Bajnokok Ligája

Foci a barátságért: magyar gyerekek is részt vehetnek a BL-döntőn

2014-04-03 13:17:05

„Riporter vagyok!" címmel országos pályázatot hirdet a „Foci a barátságért" projekt, melyben 12 és 14 év közötti fiatal újságíróknak egy társukkal, ifjúsági focijátékossal vagy szurkolóval kell interjút készíteni a kezdeményezés alapelveiről: tradíció, béke, barátság, győzelem, egészség, egyenlőség, sportszerűség és elhivatottság. A versenyt a Gazprom társadalmi programjában részt vevő 16 országban, köztük Magyarországon hirdetik meg, és minden országból egy győztes kerül ki, aki részt vehet a program fő eseményén, a II. Nemzetközi „Foci a barátságért" Gyermekfórumon, tagjává válhat a most, újonnan alakuló Nemzetközi Gyermek Sajtóközpontnak és beszámolhat az UEFA Bajnokok Ligája 2014-es döntőjéről.

Gazprom Franz Beckenbauer Foci a barátságért Bajnokok Ligája BL

Foci a barátságért: 16 ország fiataljai utazhatnak a BL-döntőre

2014-03-31 16:04:04

A Gazprom, az UEFA Bajnokok Ligája hivatalos szponzora megkétszerezte a „Foci a barátságért" társadalmi támogató programjában résztvevő országok számát. 2014-ben 16 ország gyermek futballcsapatainak 12 és 14 év közötti játékosai vehetnek részt a kezdeményezésben Bulgária, az Egyesült Királyság, Fehéroroszország, Franciaország, Hollandia, Horvátország, Lengyelország, Magyarország, Németország, Olaszország, Oroszország, Portugália, Szerbia, Szlovénia, Törökország és Ukrajna képviseletében.

Gazprom Franz Beckenbauer Foci a barátságért Bajnokok Ligája BL

Labdarúgás: „Számodra mit jelent a foci?” - pályázat

2013-08-15 23:19:52

Nyolc európai országban, köztük Magyarországon is elindította a „Számodra mit jelent a foci?" elnevezésű kreatív pályázatát a Gazprom. A pályázat keretében a fiataloknak a labdarúgással kapcsolatos értékeket kell az azokat ábrázoló képekkel párosítaniuk egy internetes oldalon, ahol röviden azt is ki kell fejteniük, hogy miként jelennek meg ezek az értékek. Az angol, német, orosz, szerb, bolgár, szlovén, görög és magyar fiatalok augusztus 21-ig vehetnek részt a megmérettetésben, amelyben összesen nyolc, egyenként 4 fős családi hétvégét nyerhetnek az Európa Parkba, a legnagyobb németországi vidámparkba.

utánpótlás labdarúgás Gazprom Foci a barátságért

A Vasas Kubala Akadémia képviseli hazánkat a „Foci a barátságért” programban

2013-04-30 09:12:03

A Vasas Kubala Akadémia U14-es csapata képviseli Magyarországot az orosz Gazprom gázipari vállalat társadalmi célú programjában. A „Foci a barátságért" célja olyan alapvető értékek erősítése a fiatalokban, mint a különböző kultúrák és nemzetek, ellenfelek és játékostársak tisztelete, az egyenlőség és a sportolással elérhető egészséges életmód. A program nemzetközi nagykövete a korábbi legendás labdarúgó és edző, Franz Beckenbauer, Magyarországon pedig az ugyancsak világhírű Buzánszky Jenő, az Aranycsapat hátvédje állt a kezdeményezés mellé.

Gazprom Franz Beckenbauer Foci a barátságért Buzánszky Jenő

„Foci a barátságért" a Császár vezetésével

2013-04-18 21:10:32

A vezető orosz földgázkitermelő vállalat, a Gazprom – az UEFA Bajnokok Ligájának hivatalos partnere – nemzetközi társadalmi programot indít „Foci a barátságért” néven. Az eseményt a világ egyik legkiemelkedőbb labdarúgó- és edzőlegendája, Franz Beckenbauer, a „Császár” támogatja.

Gazprom Franz Beckenbauer Foci a barátságért

AC Milan: Berlusconi orosz cégnek adná el a klub 30 százalékát

2010-05-25 11:21:03

A La Gazzetta dello Sport beszámolója szerint elképzelhető, hogy Silvio Berlusconi, az AC Milan tulajdonosa eladja a klub 25-30 százalékát az orosz Gazpromnak, a világ egyik meghatározó energiaipari cégének.

olasz labdarúgás Gazprom Milan

A Bajnokok Hokiligája helyettesíti a BL-t a következő szezontól

2008-01-21 00:00:27

A Nemzetközi Jégkorong Szövetség (IIHF) ősztől új elitsorozatot indít, amelyben a legjobb európai csapatok lépnek jégre.

férfi kézilabda Bajnokok Ligája Bajnokok Ligája