Találatok a férfi kézilabda Eb-selejtező címkére

Találatok száma: 109

Férfi kézi: Most talán lehetőségem lesz még több időt adni a fiataloknak – Chema Rodríguez

2023-03-14 00:07:38

Egyértelműen jobb volt Svájcnál a magyar férfi kézilabda-válogatott a múlt héten rendezett két Európa-bajnoki selejtezőn, amelyeken olyan kulcsjátékosok hiányoztak, mint a beálló Bánhidi Bence, a kapus Mikler Roland vagy a balátlövő Bodó Richárd, az együttes mégis magabiztosan oldotta meg feladatát, és két győzelmével csoportelsőként jutott ki a jövő januári, németországi Európa-bajnokságra.

magyar férfi kézilabda-válogatott férfi kézilabda Eb-selejtező férfi kézilabda Máthé Dominik Chema Rodríguez

Férfi kézi Eb-sel.: a mieinken kívül még négy válogatott kijutott

2023-03-12 23:52:51

A hétvégén rendezték a férfi kézilabda Európa-bajnoki selejtező 4. fordulóját, amely során a magyar válogatotton kívül szombaton a francia és az osztrák, míg vasárnap a portugál és a szlovén csapat biztosította részvételét a jövő januári, németországi kontinenstornán.

férfi kézilabda Európa-bajnoki selejtező férfi kézilabda Eb-selejtező férfi kézilabda

Férfi kézi Eb-sel.: az idegenbeli győzelem után otthon is legyőztük Svájcot

2023-03-12 17:35:24

Férfi kézilabda Európa-bajnoki selejtezőn a magyar válogatott magabiztosan legyőzte Svájcot a negyedik fordulóban, és már matematikailag is biztossá vált a kijutása az Eb-re. 

svájci férfi kézilabda-válogatott magyar férfi kézilabda-válogatott férfi kézilabda Eb-selejtező férfi kézilabda

Esélyt sem adott a magyar csapat, újra legyőztük Svájcot az Eb-selejtezőn

2023-03-12 13:26:36

Férfi kézilabda Európa-bajnoki selejtezőn a magyar válogatott magabiztosan legyőzte Svájcot a negyedik fordulóban, és már matematikailag is biztossá vált a kijutása az Eb-re, ráadásul csoportelsőként. 

svájci férfi kézilabda-válogatott magyar férfi kézilabda-válogatott férfi kézilabda Eb-selejtező férfi kézilabda

Férfi kézi: Borzas utolsó pillanatokban szerzett góljával verték meg a szerbek a norvégokat – videó

2023-03-10 10:12:50

Drámai hajrában a korábbi magyar válogatott és egykor Tatabányán is játszó Uros Borzas utolsó pillanatokban szerzett góljával Szerbia óriási meglepetésre hazai pályán 25–24-re legyőzte a kétszeres világbajnoki ezüstérmes Norvégiát a két csapat Európa-bajnoki selejtezőjén.

férfi kézilabda Eb-selejtező férfi kézilabda

Férfi kézi: svájci győzelmével gyakorlatilag kijutott az Európa-bajnokságra a magyar válogatott

2023-03-09 20:39:44

A Grúzia elleni idegenbeli és a Litvánia elleni hazai győzelmek után a magyar férfi kézilabda-válogatott abban a tudatban utazott Schaffhausenbe, hogy idegenbeli siker esetén biztossá teszi részvételét a 2024 januárjában rendezendő németországi kontinensviadalon. A mieink szoros első félidő után 37–32-re legyőzték a svájciakat a 6. csoport harmadik körében, így gyakorlatilag kijutottunk a jövő évi Európa-bajnokságra.

svájci férfi kézilabda-válogatott magyar férfi kézilabda-válogatott férfi kézilabda Eb-selejtező férfi kézilabda Chema Rodríguez

Nyert Svájcban és gyakorlatilag kijutott az Eb-re a magyar válogatott!

2023-03-09 17:07:31

A Grúzia elleni idegenbeli és a Litvánia elleni hazai győzelmek után a magyar férfi kézilabda-válogatott Schaffhausenbe utazott a 2024 januárjában rendezendő németországi kontinensviadal selejtezőjében, s a mieink szoros első félidő után végül magabiztosan legyőzték 37–32-re a svájciakat a 6. csoport harmadik körében, így gyakorlatilag kijutottak a jövő évi Európa-bajnokságra.

svájci férfi kézilabda-válogatott magyar férfi kézilabda-válogatott férfi kézilabda Eb-selejtező férfi kézilabda Chema Rodríguez

Férfi kézi: Bodó, Bánhidi és Mikler nélkül, de Máthéval – itt a válogatott kerete az Eb-selejtezőkre

2023-03-02 11:09:54

Kihirdette a magyar férfi kézilabda-válogatott keretét a Svájc elleni március 9-i Schaffhausenben rendezendő, valamint a március 12-i, Tatabányán megtartandó Európa-bajnoki selejtezőkre Chema Rodríguez szövetségi kapitány. A keretből kimaradt több, sérüléssel bajlódó szegedi játékos is, így Bánhidi Bencére, Bodó Richárdra és Mikler Rolandra sem számíthat a spanyol szakember. Ellenben visszatért a nemzeti csapatba súlyos sérülése után Máthé Dominik.

magyar férfi kézilabda-válogatott férfi kézilabda Európa-bajnoki selejtező férfi kézilabda Eb-selejtező férfi kézilabda Máthé Dominik Mikler Roland

Férfi kézi Eb-sel.: nagyon biztosan győztünk Grúzia ellen

2022-10-16 17:29:38

A férfi kézilabda Európa-bajnokságra igyekvő a magyar válogatott a Litvánia elleni győzelem után Grúziában lépett pályára Eb-selejtezőn, és rendkívül könnyedén nagy különbségű győzelmet aratott. 

magyar férfi kézilabda-válogatott férfi kézilabda Eb-selejtező Magyarország Grúzia

Nem volt mese, idegenben, nagy különbséggel nyertünk Eb-selejtezőt

2022-10-16 13:00:48

A férfi kézilabda Európa-bajnokságra igyekvő magyar válogatott a Litvánia elleni győzelem után Grúziában lépett pályára Eb-selejtezőn, és rendkívül könnyedén nagy különbségű győzelmet aratott. 

magyar férfi kézilabda-válogatott férfi kézilabda Eb-selejtező Magyarország Grúzia

Férfi kézilabda: 17 játékossal utazott el a válogatott Grúziába

2022-10-15 14:02:38

Szombaton elutazott Grúziába a magyar férfiválogatott a vasárnap magyar idő szerint 16 órakor kezdődő Európa-bajnoki selejtezőre – a 17-es utazó keretről a szövetség hírlevélben számolt be.

magyar férfi kézilabda-válogatott kézilabda férfi kézilabda Eb-selejtező férfi kézilabda Topic Petar Ilic Zoran

Férfi kézi Eb-sel.: A szurkolóinkért vagyunk, értük játszunk! – Székely

2022-10-14 10:28:29

Bravúrt bravúrra halmozott a két magyar kapus a litvánok ellen szerdán megnyert Európa-bajnoki selejtezőn, ettől függetlenül a Tatabányára nyáron visszatérő Székely Márton csalódott, amiért nem tudtak hétméterest hárítani.

magyar férfi kézilabda-válogatott férfi kézilabda Európa-bajnoki selejtező férfi kézilabda Eb-selejtező férfi kézilabda Székely Márton

Férfi kézi Eb-sel.: szoros csata csoportellenfeleink meccsén

2022-10-12 20:21:05

A magyarokéval azonos 6. csoportban Svájc hazai pályán nagy csatában győzte le 24–23-ra Grúziát a férfi kézilabda Európa-bajnokság selejtezőjének első fordulójában. A szerbek a magyarországi légiósok vezérletével nyertek tíz góllal a finnek ellen, míg a horvátok nyolc góllal múlták felül a görögöket.

férfi kézilabda Eb-selejtező férfi kézilabda Vladimir Cupara Dragan Pesmalbek Bogdan Radivojevics

Férfi kézi: Chema Rodríguez kihirdette keretét az Eb-selejtezőkre

2022-09-22 12:29:21

Kihirdette a magyar férfi kézilabda-válogatott keretét Chema Rodríguez szövetségi kapitány az október 12-i, Litvánia elleni érdi, valamint az október 16-i, Grúzia elleni idegenbeli mérkőzésre.

férfi kézilabda Eb-selejtező férfi kézilabda magyar férfi kézilabda-válogatott férfi kézilabda Eb Chema Rodríguez

Férfi kézi Eb-sel.: kedvező csoportba kerültek a mieink

2022-03-31 16:51:51

Az 1. kalapból várta a Berlinben rendezett sorsolást a magyar férfi kézilabda-válogatott, amely Svájc, Litvánia és Grúzia mellett a 2024-es németországi Európa-bajnokság selejtezőjének 6. csoportjába került. A selejtezők idén ősszel kezdődnek, a mieink október közepén hazai pályán kezdik meg a sorozatot Litvánia ellen.

magyar kézilabda-válogatott férfi kézilabda Európa-bajnokság 2024 férfi kézilabda Európa-bajnokság férfi kézilabda Eb-selejtező férfi kézilabda Eb 2024 férfi kézi Eb-selejtező

Férfi kézi Eb-sel.: a mieink az első kalapból várják a sorsolást

2022-03-22 18:44:02

A magyar férfi kézilabda-válogatott az 1. kalapból várja a 2024-es németországi Európa-bajnokság selejtezőinek sorsolását – írja az MKSZ.

magyar férfi kézilabda-válogatott kézilabda férfi kézilabda Eb-selejtező férfi kézilabda Eb férfi kézilabda

Férfi kézilabda Eb-sel.: kikaptak a lengyelek; Koszovó legyőzte Romániát

2021-03-14 21:16:56

Vasárnap nyolc mérkőzéssel folytatódott a 2022-es magyar–szlovák közös rendezésű férfi kézilabda Európa-bajnokság selejtezője. Koszovó történelmi győzelmet aratott Romániában, Hollandia drámai mérkőzésen nyert Lengyelországban, Feröernek egy gól hiányzott a bravúros pontszerzéshez, míg Dánia visszavágott Észak-Macedóniának.

román férfi kézilabda-válogatott lengyel férfi kézilabda-válogatott koszovói férfi kézilabda-válogatott holland férfi kézilabda-válogatott férfi kézilabda Európa-bajnokság 2022 férfi kézilabda Eb-selejtező

Férfi kézi Eb-sel.: Portugália legyőzte Izlandot

2021-01-06 22:16:19

Portugália legyőzte Izlandot a magyar–szlovák közös rendezésű 2022-es férfi kézilabda Európa-bajnokság szerdai selejtező mérkőzésén.

férfi kézilabda Európa-bajnokság férfi kézilabda Eb-selejtező

Férfi kézi Eb: tizenkét mérkőzést halasztott el az EHF

2020-10-30 14:29:21

A 2022-es magyar-szlovák közös rendezésű férfi kézilabda Európa-bajnokság jövő heti selejtezői közül tízet, míg a magyarokat is felvonultató Eurokupában két találkozót halasztott el az európai szövetség (EHF) a koronavírus-járvány miatt elrendelt karantén vagy a helyi tiltások következtében.

kézilabda férfi kézilabda válogatott férfi kézilabda Eb-selejtező férfi kézilabda