Találatok a ECA címkére

Találatok száma: 44

Sportdiplomácia: Orosz Pál az ECA vezetőségének tagja lett

2023-09-08 17:23:04

Orosz Pált, a Ferencváros Labdarúgó Zrt. vezérigazgatóját beválasztották az Európa futballklubjait tömörítő szervezet, az ECA vezető testületébe, a Boardba.

UEFA Orosz Pál Fradi Ferencváros FTC ECA

Európai Klubszövetség: növekvő tagság, növekvő bevételek

2023-03-30 05:22:03

Két napig a magyar fővárosban tanácskozott az Európai Klubszövetség (ECA), amely többek között egy hosszútávú együttműködési megállapodást is aláírt a FIFA-val. Az ECA tagsága a közeljövőben megkétszereződhet, ezzel együtt a pénzügyi fronton is növekedés várható. 

Nasszer al-Kelaifi FIFA ECA

ECA: „A magyar labdarúgás szerencsés, hogy van egy Lőw Zsoltja”

2023-03-29 12:12:46

Lőw Zsoltot dicsérte Nasszer al-Kelaifi, a francia PSG elnöke az Európai Klubszövetség budapesti közgyűlése után. 

PSG Nasszer al-Kelaifi Lőw Zsolt ECA Bayern München

ECA: Hiába egy jó pénzügyi év, a klub tartja a költségvetését – a Benfica vezérigazgatója

2023-03-28 18:34:28

Domingos Soares de Oliveira, a Benfica vezérigazgatója Kerkez Milosról ugyan nem beszélhetett lapunknak, de elárulta, hogy a remek pénzügyi év ellenére a klub tartja a saját magának megszabott fiskális szigort.

Kerkez Milos ECA Domingos Soares de Oliveira Benfica

ECA: Budapesten éjszakánként padeleztek a világsztárok

2023-03-28 17:53:16

A visszavonult profi futballisták kedvenc játéka lett az utóbbi időben a padel. Ennek az új sportágnak hódoltak a budapesti tartózkodásuk alatt az ECA-rendezvényre érkező sztárok, többek között ütőt ragadott Andrij Sevcsenko és John Terry is.

padel Patrick Kluivert Nasszer al-Kelaifi John Terry ECA Dzsudzsák Balázs

ECA: nem volt könnyű, de mindenkinek a javára válik a FIFA-val kötött hosszú távú megállapodás

2023-03-28 18:00:14

Két napig Budapesten tárgyalt az Európai Klubszövetség (ECA), amely hosszú távú megállapodás kötött a Nemzetközi Labdarúgó-szövetséggel (FIFA) is. A kongresszus keddi összesítő sajtótájékoztatóján lapunk is jelen volt.

Nasszer al-Kelaifi Gianni Infantino ECA

ECA: A jó menedzsment meglátszik az eredményeinken – Van der Sar az NS-nek

2023-03-28 13:29:35

Edwin van der Sar is eljött az Európai Klubszövetség közgyűlésére. Az Ajax vezérigazgatója, aki pályafutása során védett többek között az Ajaxban, a Juventusban és a Manchester Unitedben is, beszélt arról, hogy az Ajax hogyan próbálja felvenni a versenyt az európai élmezőnnyel, de szóba került az európai Szuperliga és az MTK is.

Manchester United MTK Edwin van der Sar ECA Ajax

ECA: A vetélytársak nőttek fel a Bayern Münchenhez – Watzke az NS-nek

2023-03-28 10:13:25

Hans-Joachim Watzke elismeri, hogy a Bayern Münchennel képtelenség felvenni a versenyt pénzügyi fronton, ám a legkisebb különbség a pályán van, ezért bizakodik a hétvégi német klasszikus előtt.

videó Hans-Joachim Watzke ECA Borussia Dortmund

ECA: Magyarország futballszerető ország – Gianni Infantino

2023-03-28 10:34:15

Eljött Budapestre az Európai Klubszövetség közgyűlésére a FIFA elnöke is, aki amellett, hogy a prosperáló közös munkáról számolt be, sok sikert kívánt a magyar labdarúgó-válogatottnak és megígérte, hogy visszatér a Puskás Arénában rendezendő Európa-liga-döntőre is.

Gianni Infantino FIFA ECA

ECA: a világ és Európa futballelitje a Szépművészeti Múzeumban

2023-03-27 21:00:20

A Dortmund, a Lyon és a Benfica képviselője mellett Aleksander Ceferint is megszólaltatta lapunk, az UEFA elnöke szuper Európa-liga-döntőt vár májusban a Puskás Arénában.

ECA Aleksander Ceferin

ECA: megtartották a budapesti közgyűlés megnyitóját

2023-03-27 18:39:45

Hétfőn tartották meg az európai labdarúgóklubokat tömörítő szervezet (ECA) budapesti közgyűlésének megnyitóját, amelyen Aleksander Ceferin, az Európai Labdarúgó Szövetség (UEFA) elnöke, Gianni Infantino FIFA-elnök és Schmidt Ádám sportért felelős államtitkár is beszédet mondott. Az eseményen döntés született a 2026-os és a 2030-as labdarúgó-világbajnokságra játékost küldő klubok kompenzációjáról is.

Schmidt Ádám Gianni Infantino FIFA ECA Aleksander Ceferin

ECA: Edwin van der Sar és Oliver Kahn is jön a budapesti közgyűlésre

2023-03-24 16:11:30

Mint arról lapunk már korábban beszámolt, az Európai Klubszövetség (ECA), az európai labdarúgóklubokat tömörítő érdekvédelmi szervezet Budapesten rendezi a jelenlegi négyéves ciklusának utolsó közgyűlését, március 28-án. Az ECA legfrissebb közleménye alapján összeszedtük, milyen neves klubvezetők vesznek majd részt az eseményen.  

Oliver Kahn Nasszer al-Kelaifi Edwin van der Sar ECA Budapest

ECA: UEFA President will arrive in Budapest

2023-03-21 16:06:59

According to Nemzeti Sport, Aleksander Ceferin, President of the European Football Association (UEFA), will visit Budapest, Hungary. The sporting leader will attend the general assembly of the European Club Association (ECA) that represents the interests of professional association football clubs in UEFA.

ECA Aleksander Ceferin

ECA: Budapestre érkezik az UEFA elnöke

2023-03-21 16:06:59

A Nemzeti Sport információi szerint Aleksander Ceferin, az Európai Labdarúgó-szövetség (UEFA) elnöke Magyarországra látogat. A sportvezető az Európai Klubszövetség (ECA), az európai labdarúgóklubokat tömörítő érdekvédelmi szervezet budapesti közgyűlésén vesz részt.

ECA Aleksander Ceferin

ECA: Budapesten lesz az európai klubokat tömörítő szervezet idei közgyűlése

2023-03-09 17:52:47

Az Európai Klubszövetség (ECA), az európai labdarúgóklubokat tömörítő érdekvédelmi szervezet Budapesten rendezi a jelenlegi négyéves ciklusának utolsó közgyűlését – tájékoztatta a Nemzeti Sportot a szervezet.

Nasszer al-Kelaifi ECA

UEFA: kevesebb költés – megreguláznák a pénzügyi fair playt

2022-03-28 17:04:09

A BBC arról számolt be, hogy a Pénzügyi Fair Playt (FFP – Financial Fair Play) felváltó, új javaslatokkal állt elő a klubok költekezéseire vonatkozóan az Európai Labdarúgó-szövetség (UEFA) és az európai labdarúgóklubokat tömörítő szervezet (ECA) – a módosított szabályokról kétnapos, Bécsben tartott ülésen dönthetnek az elöljárók.

pénzügyi fair play labdarúgás UEFA ECA

Labdarúgás: az ECA is ellenzi, hogy kétévente rendezzenek vb-t

2021-09-24 13:11:16

Az európai labdarúgóklubokat tömörítő szervezet (ECA) is ellenzi a Nemzetközi Labdarúgó-szövetség (FIFA) forradalmi tervét, miszerint 2026 után az eddigi négy helyett kétévente rendezzenek világbajnokságokat – közölte az MTI.

labdarúgó-világbajnokság labdarúgás FIFA ECA

Szuperliga: A német klubok végig a BL-reformot szorgalmazták – Dortmund

2021-04-19 12:30:14

A német együttesek az európai klubokat tömörítő ECA minden egyeztetésén, így a legutóbbi, vasárnap esti megbeszélésen is a Bajnokok Ligája megreformálása mellett érveltek, szemben az Európai Labdarúgó-szövetségtől önálló Szuperliga létrehozásával – állítja Hans-Joachim Watzke, a Borussia Dortmund vezérigazgatója, aki a klub hivatalos honlapjának nyilatkozott.

Szuperliga ECA Borussia Dortmund Bayern München Bajnokok Ligája BVB

Koronavírus: több milliárd eurót is veszíthetnek a futballklubok

2020-10-15 19:25:32

Az európai labdarúgó egyesületek akár 5.2-6.3 milliárd eurónyi összegtől is eleshetnek a bevételi oldalon a koronavírus-járvány miatt, Andrea Agnelli, az európai klubokat tömörítő szervezet (ECA) elnöke szerint – írja az MTI.

ECA Andrea Agnelli

UEFA: augusztusban zárulhat az idény a BL-döntővel – sajtóhír

2020-04-14 00:37:37

A Cadena SER rádióadó információi szerint az Európai Klubok Szövetsége (ECA) megegyezett az Európai Labdarúgó-szövetséggel (UEFA) a koronavírus-járvány miatt felfüggesztett futballidény augusztusban történő befejezéséről – már amennyiben a járványügyi helyzet ezt lehetővé teszi.

UEFA Európa-liga ECA Bajnokok Ligája