Találatok a Bartosz Grzelak címkére

Találatok száma: 8

NB I: Helytálltunk a Fehérvár ellen, vagyis jó csapat vagyunk – Klafuric a Honvéd veresége után

2023-03-18 22:48:34

A labdarúgó NB I 24. fordulójában a héten edzőváltáson átesett, a forduló előtt 11., kieső helyen álló Mol Fehérvár FC a forduló előtt 10. helyezett Budapest Honvédot fogadta, és 2–0-s győzelmet aratott. A találkozó után így értékeltek a vezetőedzők.

NB I Mol Fehérvár Labdarúgó NB I Dean Klafuric Budapest Honvéd Bartosz Grzelak

Fehérvár: „A csapatnak szüksége volt frissítésre!” – Kenan Kodro az edzőváltásról

2023-03-18 10:38:00

Kenan Kodro, a Mol Fehérvár FC csatára beszélt az új vezetőedzőről, Bartosz Grzelakról és a kispestiek elleni mérkőzésről is.

Mol Fehérvár Kenan Kodro Budapest Honvéd Bartosz Grzelak

Itt az NB I első svéd edzője; 11 éves negatív szériában a Fradi

2023-03-16 13:08:15

Tovább színesedik a labdarúgó NB I, a Mol Fehérvárnál a héten kinevezett Bartosz Grzelak személyében ugyanis a hétvégi 24. fordulóban irányít először magyar élvonalbeli csapatot svéd vezetőedző. A lengyelországi születésű szakember a Honvéd elleni alsóházi helyosztón mutatkozik be a Vidi kispadján. Ugyancsak szombaton csap össze a tabellán második KTE és a harmadik DVSC, valamint a Mezőkövesd és a Kisvárda. A vasárnapi program a légiósok nélkül felálló csapatok, a Vasas és a Paks meccsével indul, a legutóbb az FTC-t idegenben legyőző Puskás Akadémia most az Újpestet múlhatja felül, zárásként pedig a ZTE az egy hét alatt három tétmérkőzést elbukó Ferencvárost látja vendégül. 

érdekességek Újpest labdarúgó NB I Zete Zalaegerszeg ZTE

NB I: Több játékossal kell támadnunk, mint eddig – Bartosz Grzelak

2023-03-16 20:36:48

A 11., kieső helyen álló Mol Fehérvár FC kedden vált meg a Huszti Szabolcs, Toldi Gábor edzőpárostól, szerdán pedig bejelentette Bartosz Grzelak érkezését – a 2025. június 30-ig érvényes szerződést aláíró 44 éves lengyel-svéd szakember csütörtökön a Nemzeti Sportnak adott interjúban arról beszélt, miért bízik a bennmaradásban.

labdarúgó NB I Videoton NB I Mol Fehérvár Bartosz Grzelak

Fehérvár: Nagy lehetőségnek tartom, hogy itt dolgozhatok – Bartosz Grzelak

2023-03-15 17:57:24

Mint ismert, Bartosz Grzelak lett a labdarúgó NB I-ben szereplő Mol Fehérvár vezetőedzője. A svéd tréner – aki korábban az AIK-nál dolgozott – a székesfehérvári klub honlapjának adott interjút, ebben az edzői filozófiájáról és játékoskarrierjéről is beszélt.

labdarúgó NB I NB I Mol Fehérvár Bartosz Grzelak

NB I: megvan a Fehérvár új vezetőedzője

2023-03-15 14:23:40

Korábban már jeleztük, hogy Bartosz Grzelak veheti át a Huszti Szabolcs, Toldi Gábor edzőpárostól a Mol Fehérvár irányítását, most pedig már hivatalos is: a 44 éves svéd vezetőedző lett a székesfehérváriak első csapatának trénere – jelentette be a klub.

labdarúgó NB I edzőváltás NB I Mol Fehérvár Bartosz Grzelak

Fehérvár: megvan az egyezség Bartosz Grzelakkal, éjjel érkezik Magyarországra – NS-infó

2023-03-14 14:40:42

Korábban már jeleztük, hogy Bartosz Grzelak veheti át a Huszti Szabolcs, Toldi Gábor edzőpárostól a Mol Fehérvár irányítását. Úgy tudjuk, megszületett az egyezség, a svéd szakember éjszaka érkezik Magyarországra.

labdarúgó NB I Mol Fehérvár Bartosz Grzelak

NB I: Svédországból érkezhet edző Fehérvárra – NS-infó

2023-03-14 12:21:45

Mint megírtuk, a Nemzeti Sport értesülései szerint távozik a labdarúgó NB I-ben 11., kieső helyre visszacsúszó Mol Fehérvár FC edzői stábja, azaz a Toldi Gábor, Huszti Szabolcs edzőpáros, s a Nemzeti Sport úgy tudja, hogy a Lengyelországban született, Svédországban felnövő Bartosz Grzelak lehet a csapat új vezetőedzője.

labdarúgó NB I Videoton NB I Mol Fehérvár Bartosz Grzelak