Nem várt pofon Hull-ban!

norwichfc | 2013.08.24. | 20:08

Több éves revansot kellett volna vennie a kanáriaknak, ugyanis a Hull City-t tétmeccsen utoljára 2007 április 6-án verték meg. Azóta már 6 meccset...


Hirdetés

Több éves revansot kellett volna vennie a kanáriaknak, ugyanis a Hull City-t tétmeccsen utoljára 2007 április 6-án verték meg.

Azóta már 6 meccset lejátszottak, és 3-3 Hull győzelem illetve döntetlen a mérleg. A meccs pikantériája, hogy Turner egykori csapata ellen nézhetett farkas szemet.

Hughton továbbra sem akar hallani a 4-4-2-es hadrendről, így a csapat megint a 4-2-3-1-es taktikában lépett pályára. A kezdő csapatunk íy festett:

Ruddy-Garrido,Turner,Martin,Whittaker-Redmond(73' Hoolahan),Johnson(46' Snodgrass),Fer,Tettey(65' Elmander),Howson és Ricky.

Padon maradt: Bunn-Olsson,R. Bennett és Becchio.

Már a 3. percben óriási lehetőségünk volt, de Fer fejese csak centikkel ment mellé.

A 16. percben a Hull city csatára Sagbo, sarokkal átvert két védőnket is, majd Livermore-hoz passzolt, aki csak centikkel lőtt fölé.

A 20. percben Turner lerántotta Sagbo-t, ami után egyből 11-est kaptunk. Robert Brady a kapu jobb alsó sarkába gurította, ezzel kialakítva az 1:0-s előnyt.

A 27-ik percben durvább lett a helyzet, Sagbo megütötte Turner-t. A 30-ik percben Howson 30 méterről probálkozott, erős lökett volt, ami meg is pattant, de McGregor biztosan fogta.

A 65. percben, a pár napja kölcsönvett svéd csatár Elmander is beállhatott. Tettey helyére érkezett.

A 66. percben Ricky fejelhetett egy mélységből érkező beadást, de McGregor hatalmas bravúrral védett.

A meccs hátra levő részében inkább taktikai cserék és sárga lapot voltak láthatóak, így maradt az 1:0.

Ezzel nem csak a Hull elleni átok folytatódik, hanem egy széria is megszakadt, ugyanis a kanáriak az elmúlt 5 meccsükön minimum 1 gólt tudtak szerezni.

John Ruddy egyébként 100-adszor volt kezdő a Norwich szinében, de ő is jobb eredményre számított. Hughton a meccs után sértve érezte magát az miatt, amiért a 11-es előtti szituációban Curtis Davis, a saját tizenhatosán Turner-el szabálytalankodott, de nem járt érte büntető.

Folytatás jövő szombaton a Carrow Road-on, ahol a Soton-t látjuk vendéggül.

norwichfc

Címkék

Friss kommentek

Blogarchívum