Átigazolási összefoglaló, 2013 Január végéig!

2469347 24693472469347 2469347
Vágólapra másolva!
2013.02.01. 15:02
Foglaljuk össze Hughton húzásait, igazolásai és távozóit. Először is a csapat 10 bajnoki meccses veretlenségét követően a vereségeket is...

Foglaljuk össze Hughton húzásait, igazolásai és távozóit.Foglaljuk össze Hughton húzásait, igazolásai és távozóit.

Először is a csapat 10 bajnoki meccses veretlenségét követően a vereségeket is kezdtük zsinórban bezsebelni. A rossz teljesítmény arra ösztönözte Hughton-t hogy erősítse meg a keretét, főleg a támadó sort illetően.

Először egy Manchester City tehetség, Abdisalam Ibrahim került szóba, de végül nem lett az üzletből semmi.

November vége felé a Swansea kegyvesztett csatára, Danny Graham is szóba került, de ő végül az átigazolási időszak utolsó előtti napján a Sunderland-hez írt alá.

Graham után az Aston Villa csatára, Darren Bent is felkerült Hughton kívánságai közé, de őt eléggé dárágn tudtuk volna csak megszerezni.

Eközben karácsony előtt pár nappal Garrido lenyilatkozta, hogy végleg maradna a klubunknál.

Hughton nem csak a piacra, hanem (a múltjából kiindulva,) az ifiakadémiát is megnézte, ahol a Murphy ikreket egy profi szerződéssel ajándékozta meg.

Az egyik csatár, a másik szélső középpályásként vethető be.

Januárban megpróbáltuk az AS Monaco ászát elhozni, majd újra Liam Bridcutt-ért érdeklődtünk.

Időközben a 22 éves angol középpályásunk január 4-én visszajött a Bolton-tól, de egy hét múlva kölcsönadtuk a Crystal Palace-nak.

A 28 éves angol hátvéd, Elliott Ward kikerült Hughton látóköréből és nem rég adtuk kölcsön másodszorra a Nottingham Forest-nek, ahol az uj menedzser Alex McLeish számol vele.Nem csodálkoznék, ha nyáron lelépne, mert itt esélye sincs bekerülni a kezdőbe.

A klub hűséges, "spanyol király" becenévre hallgató játékosa, Simon Lappin is lelépett. Ő sem fért bele Hughton terveibe és január 29-én végleg a Cardiff City-hez írt alá. Előtte kölcsönben szerepelt a Wales-i gárdánál.

Ruddy hiánya igen csak meglátszódott a csapat teljesítményén, a hálóőr csak márciusban állhat újra a kapuba. Addig Mark Bunn fogja őt helyettesíteni.

Ezzel még nem is lenne gond, csak hogy Bunn nem éppen az a kapus aki hosszú időig képes meghatározó teljesítményt nyújtani. A mostani nyeretlenségi széri arra ösztönözte Hughton-t hogy a kapusoknál is tegyen egy kis rendet.

A fiatal Declan Rudd-ot kölcsön adta a Preston North End-nek és a Nottingham Forest kegyvesztetté vált hálóőrét, Lee Camp-ot a szezon végéig leszerződtette.

Gary Hooper neve sokáig lógott a levegőben. A Celtic csatárát több Premier Ligás klub is leakarta szerződtetni. Végül a Celtic kijelentette, hogy nincs az a pénz, amiért megszabadulna első számú gólvágójától.

A Sporting Lisszabon ásza, Ricky van Wolfswinkel neve is felmerült, de őt sem sikerült elhozni.

Közeledtünk az átigazolási időszak utolsó napjaihoz, de még mindig nem szereztünk gólvágót Holt mellé.

Hughton aztán egy váratlant húzva kölcsönvette a Kansas City 28 éves csatárát Kei Kamara-t. A 28 éves játékos 2009-től szolgálja a Kansas-t és 98 meccsen 31 gólt szerzett.

A Sierra Leonés csatár után jött egy másik érdekes húzás. A Norwich ismét a Leeds United-től igazolt és nem is akár hogyan.

2012 junárjában Howson-t, 2012 júliusában Snodgrass-t és most, 2013 januárjában elhoztuk a 29 éves argentin támadót, Luciano Becchio-t 3 és fél évre. Érte Steve Morison-t adtuk, aki szintén 29 éves.

Becchio 2008-tól 2013-ig szolgálta a Leeds-et ahol 190 bajnoki meccsen 75 gólt szerzett.

Mellékesen Becchio gyermekkori példaképe a Fiorentina ikonja Gabriel Batistuta volt.

Becchio értékét egyébként a Transfermarkt 1 100 000 angol fontra értékeli. (Morison-ét 1 800 000-ra)

Kíváncsian várjuk hogy ezzel a két csatárral mire viszi a Norwich.

Mindenesetre a következő meccsünk a QPR ellen lesz szombaton 13:45 órai kezdettel.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik