NFL: új irányító Clevelandben; Bradshaw a Steelersben?

Vágólapra másolva!
2013.03.27. 15:58
null
A Nemzeti Sport Online szakmai <br />együttműködő partnere a<a href="http://bowl.hu/"><strong> Bowl.hu</strong></a>
A tengerentúli profi amerikaifutball-bajnokságban (NFL) szereplő Cleveland Browns két évre megszerezte a korábbi Chicago Bears-irányító Jason Campbellt.

A korábban a Washington Redskinst és az Oakland Raiderst is erősítő játékos érkezésével gyakorlatilag véget értek a New England Patriots fiatal csereirányítóját, Ryan Mallettet a Clevelanddel összeboronáló pletykák.

A New York Giants korábbi futója, Ahmad Bradshaw a Pittsburgh Steelersnél vizitál, míg az Oakland Raiders a mai nap folyamán minden bizonnyal elbocsátja védőfalemberét, Tommy Kellyt, a San Diego Chargers viszont már meg is tette ezt támadófalemberével, Jared Gaitherrel.

AZ NFL PÉNZÜGYI SZEMMEL
The business of football

A Steelersnél a lehetséges érkező mellett biztos távozóról is beszámolhatunk, az előző idényben nyolc mérkőzésen kezdő safety, Will Allen a Dallas Cowboysban folytatja, csak úgy, mint az eddig Detroit Lionst erősítő Justin Durant linebacker is, ők azonban csak akkor írják alá a szerződésüket, hogyha a texasi csapat lemegy a fizetési sapka korlátja alá.

A holt szezon történéseiről ide kattintva olvashat, s megtekintheti az edzőváltások és a fontosabb szabadügynökök listáját is.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik