NFL: Meskó Zoltán a liga egyik legjobb puntere lehet - Belichick

Vágólapra másolva!
2010.12.29. 18:51
Meskó Zoltán fejlődése látványos, hamarosan az egyik legjobb lehet az NFL-ben a punterek között – így vélekedik a New England Patriots temesvári amerikaifutball-játékosáról vezetőedzője, Bill Belichick a minap telefonos konferenciabeszélgetésben adott interjú során.

„Sokat fejlődött az idény eleje óta – mondta Belichick az idei játékosbörze 150. választottjáról. – Kiegyensúlyozottabb a teljesítménye, mint az első mérkőzéseinken, de még bőven van tennivalója. Jó képességű, de az csak később derül ki, képes-e elég keményen dolgozni, és napról napra odatenni magát, kiegyensúlyozottan készülni az edzéseken. Ha igen, az NFL egyik legmegbízhatóbb, legjobb puntere lehet."

Belichick általában nem bánik kesztyűs kézzel a puntereivel, ő sem szakította meg a sorozatot, amely 1994 óta tart (ekkor draftolt utoljára puntert a New England 2010 előtt), és amely során egyetlen punter sem élt meg háromnál több idényt a Patriots játékosaként. Az idei szezonban a statisztikák szerint az NFL 10. legjobb punterének számító Meskót négyéves szerződés köti a bostoniakhoz.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik