NFL: Gronko túl a műtéten, Hernandeznél rendőrök jártak

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2013.06.19. 13:41
null
Aaron Hernandez kellemetlen helyzetbe került (Fotó: Action Images)
Nem mondhatni, hogy eseménytelen napon lenne túl a tengerentúli profi amerikaifutball-bajnokságban (NFL) szereplő New England Patriots két klasszis tight endje.

 


Rob Gronkowski kedden sikeres hátműtéten esett át (a kezét már jóval több alkalommal kellett az elmúlt hónapokban megoperálni), a hírek szerint a mindössze három szezonja alatt máris posztja számos rekordját megdöntő tight end felépülése 12 hetet vesz igénybe – az sem elképzelhetetlen, hogy a szezon elejét kihagyni kényszerül (mint ismert, az alapszakasz szeptember 6-án a Denver Broncos–Baltimore Ravens mérkőzéssel rajtol).

Aaron Hernandez ügye sokkal bonyolultabb, ráadásul egyelőre semmi biztosat nem lehet róla tudni, lévén a rendőrség nem erősített meg hivatalosan semmit. Annyi biztos, hogy tegnap massachusettsi rendőrök mentek be a játékos North Attleboró-i házába, hogy egy gyilkossági ügyben kikérdezzék. Hernandez házának egymérföldes közelében egy 27 éves bostoni férfi holttestét találták meg.

Hernandezt az SI.com értesülése szerint nem gyanúsítottként hallgatták ki, de az eset során kulcsfontosságú bizonyítékként szolgáló gépjárművet az ő nevével bérelték ki.

Az ABC News arról számolt be, hogy a 2010-es játékosbörze 4. körében kiválasztott – marihuánafogyasztás miatt csúszott idáig – 23 éves tigh end nem volt együttműködő a hatóságokkal, míg más forrás szerint mindössze annyiról volt szó, hogy az ügyvédjét hívta.

A Nemzeti Sport Online szakmai 
együttműködő partnere a Bowl.hu
A Nemzeti Sport Online szakmai együttműködő partnere a Bowl.hu

Hernandez házából az SI.com szerint két férfit vittek el az este folyamán – miután állítólag átkutatták a házat – bilincs nélkül, de a hírek szerint a játékos nem tartozott ezek közé.

Az ügyet sem a helyi ügyészség szóvivője, sem az NFL és a Patriots sajtósa nem kommentálta.

Vidámabb vizekre evezve, a Cincinnati Bengals felkészülését az HBO Hard Knocks produkciójának segítségével nyomon követhetik az együttes szurkolói, a Green Bay Packersnél magas fizetése miatt nem marasztalt Desmond Bishop iránt pedig számos klub érdeklődik, igaz, megegyezés egyelőre egyiknél sincs a linebacker ügyében.

A holt szezon történéseiről ide kattintva olvashat, s megtekintheti az edzőváltások és a fontosabb szabadügynökök listáját is.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik