NFL: szalagszakadások, csípősérülés, mentő...

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2013.07.28. 09:43
null
Jeremy Maclin keresztszalag-szakadás miatt nem léphet már pályára az idén (Fotó: Action Images)
Beindult a felkészülés a tengerentúli profi amerikaifutball-bajnokságban (NFL) szereplő csapatoknál, és sajnálatos módon ezzel együtt jönnek sorban a súlyosabbnál súlyosabb sérülések is.

 

 

Az egyik legkellemetlenebb sérülés, amelyet játékos elszenvedhet az elülső keresztszalag-szakadás, amelyből 6-9 hónap alatt lehet felépülni teljesen. A San Diego Chargers linebackerje, Jonas Mouton, a New York Jets cornerbackje, Aaron Berry és a Philadelphia Eagles kiváló elkapója, Jeremy Maclin is emiatt hagyja ki az egész következő idényt.

Már biztosan nem léphet pályára a címvédő Baltimore Ravens tight endje, Dennis Pitta sem, aki csípősérülés miatt dőlt ki. A Cleveland Browns támadófalembere, Ryan Miller 10 percig mozdulatlanul maradt a földön, őt mentővel kellett elszállítani, állapotáról nincs újabb hír.

A Nemzeti Sport Online szakmai 
együttműködő partnere a Bowl.hu
A Nemzeti Sport Online szakmai együttműködő partnere a Bowl.hu

Négymérkőzéses eltiltást kapott a Washington Redskins védőfalembere, Jarvis Jenkins, valamint az Oakland Raiders elkapója, Andre Holmes, mindketten azért bűnhődnek, mert megszegték a liga teljesítményfokozókkal kapcsolatos politikáját.

Ami az újoncok szerződését illeti, most már csak az Arizona Cardinals (Jonathan Cooper 1/7), a New York Jets egyik (Dee Milliner 1/9) és a Tennessee Titans (Chance Warmack 1/10) első körös választása nem rendelkezik aláírt kontraktussal.

A holt szezon történéseiről ide kattintva olvashat, s megtekintheti az edzőváltások és a fontosabb szabadügynökök listáját is.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik