Hertha: remek hírek, újra edzésen Dárdai kulcsembere

Vágólapra másolva!
2018.02.07. 11:07
Sérülése után újra edzésbe állt Mitchell Weiser, a Bundesligában szereplő Hertha német utánpótlás-válogatott labdarúgója.

A 23 esztendős szélső visszatérése nagyszerű hír Dárdai Pálnak, hiszen Mitchell Weiser az egyik „húzójátékosa” a magyar vezetőedzőnek – a német futballistának izomsérülése miatt a Hertha előző két bajnokiját egyaránt ki kellett hagynia.Mitchell Weiser az egyik „húzójátékosa” a magyar vezetőedzőnek – a német futballistának izomsérülése miatt a Hertha előző két bajnokiját egyaránt ki kellett hagynia.

Mint azt a berliniek hivatalos honlapja írja, Weiser a hétfői teszteken bizonyította, többhetes pihenője után sem veszített „élességéből”.

„Szerencsés vagyok, hogy nem kellett hosszú időt kihagynom. Jó érzés volt újra a srácokkal edzeni” – lelkendezett Weiser a keddi tréning után.

Dárdai is örül, hogy egyik kulcsembere újra a társakkal készült.

„Nagyszerű volt ismét a pályán látni őt. Most várunk, aztán meglátjuk, milyen állapotban lesz, hogy érzi magát és az izmai hogyan gyógyulnak.”

A magyar szakember a sérülések kapcsán hozzátette, a kapus Rune Jarstein szintén edzésbe állt, játékára van esély a Hertha hétvégi, Leverkusen elleni bajnokiján, Karim Rekik viszont valószínűleg még nem állhat a rendelkezésére szombaton.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik