Bundesliga: utolsó ajánlatot és ultimátumot küldtek Londonba

BACSKAI JÁNOSBACSKAI JÁNOS
Vágólapra másolva!
2023.08.04. 17:07
null
Hurry, Kane! (Fotó: AFP)
A Bayern München első számú célpontja erre a nyárra Harry Kane, és folyamatosan emeli az érte tett ajánlatokat: a hét közepén 95 millió eurót adtak volna érte, de kosarat kaptak, erre a müncheniek most kerek százmillió euróra emelték a tétet, a bónuszokkal együtt.

 

Ez már közelebb áll a londoni csapat elnöke, Daniel Levy által kért 116 millió euróhoz, de még mindig elmarad tőle. Levy Londonban találkozott a minap a müncheniek két vezetőjével, Jan-Christian Dreesennel és Marco Neppével, de megegyezés nem született, csak annyit közöltek, hogy több személyes találkozó már nem lesz, várják az ajánlatokat, illetve azok elfogadását.

Angol szakértők szerint Kane megígérte, hogy ha távozik, azt a klub iránti tiszteletből mindenképpen a bajnokság kezdete, azaz augusztus 13. előtt teszi, bár Kaveh Solhekol (Sky Sports) szerint a Tottenhamnek igazából csak egy dátum fontos: szeptember 1., az átigazolási határidő vége.

Kane ötéves szerződést kapna Münchenben, és nemcsak a vételárával, hanem a keresetével is klubrekorder lenne, ez legkevesebb bruttó 23 millió euró évente.

 

A Tottenham meghosszabbítaná Kane jövőre lejáró szerződését, jelentősen, egyesek szerint a duplájára emelve mostani évi 12.2 millió eurós bruttó bérét.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik