Király Gábor máris az 1860-drukkerek kedvence – szürke nadrágja miatt

Vágólapra másolva!
2009.07.02. 17:55
Hamar elfogadták a szurkolók az 1860 Münchenhez június elején érkező Király Gábort – igaz, egyelőre nem védései, hanem lassan legendássá nemesülő, szürke mackónadrágja miatt.
Király Gábort elfogadták az „oroszlánoknál"
Fotó: tsv1860.de
Király Gábort elfogadták az „oroszlánoknál"
Király Gábort elfogadták az „oroszlánoknál"
Fotó: tsv1860.de
Király Gábort elfogadták az „oroszlánoknál"

Király Gábor még csak egy hónapja írta alá szerződését az 1860 München csapatához, és mivel szünetel a bajnokság, még egyszer sem menthette meg kapuját a góltól – de máris nagy kedvencnek számít az „oroszlánok” szurkolói között.

„A drukkerek már az első nap elfogadtak. Nagyon kedvesek hozzám” – számolt be a 70-szeres magyar válogatott kapus az első hónap tapasztalatairól a Bildnek. Lehet, hogy meglepő, de a népszerűség egyik oka az a szürke mackónadrág, amelyben Király időről időre pályára lép.

„A nadrág egyfajta védjegyemmé vált” – mondta Király, és ezt az is bizonyítja, hogy az 1860 szurkolói egyre gyakrabban érdeklődnek a klub boltjában afelől, hogy kapható-e már a szürke mackóalsó.

„Ha a kereslet továbbra is így emelkedik, természetesen bekerül az 1860-as ajándéktárgyak közé” – jelentette ki Stefan Bartsch, a müncheni klub mezszállítójának, az Erimának a munkatársa.

„Amikor a Leverkusen játékosa voltam, a szurkolóink szürke melegítőnadrágban utaztak el a berlini meccsre, annak ellenére, hogy csak a kispadon ültem. Ez nagyon jólesett – mesélte a lapnak Király, bizonyítva, hogy számára nem új a ruhája körüli felhajtás. – Természetesen örülök, ha a drukkerek szeretnek a nadrágom miatt. De most már védéseket is be kell mutatnom…”
Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik