Videó: hét biciklicsel után szerzett rabonagólt Balotelli, öt találatig jutott

L. M.L. M.
Vágólapra másolva!
2022.05.22. 23:02
null
Mario Balotelli szépségdíjas találattal koronázta meg teljesítményét (Fotó: AFP)
Élete egyik legjobb meccsét játszotta a korábbi olasz válogatott csatár, Mario Balotelli. A 31 éves támadó a török bajnokság utolsó fordulójában szerzett mesterötöst az Adana Demirsporban. Utolsó találata szépségdíjasra sikerült, hét (!) biciklicsel után rabonával vette be a Göztepe kapuját.

 

Mario Balotelli 2021 nyarán szerződött a török élvonalban szereplő Adana Demirspor együtteséhez. Azóta szerzett már hatalmas szabadrúgásgólt, fejbe rúgta a csapattársát ünnepléskor, és még az olasz válogatottba is visszahívták. Most ismét a tehetségével tűnt ki, a bajnokság záró fordulójában ötször vette be a már korábban kieső Göztepe kapuját.

Az olasz csatár a forduló előtt a góllövőlista tizedik helyén állt, az utolsó játéknapos teljesítményének köszönhetően egészen a második helyre ugrott előre.

A góljai közül egyértelműen az utolsó találata volt a legszebb. Balotelli a tizenhatoson belülre érve Ronaldót megszégyenítő módon kezdett biciklicselekbe, majd a hetedik után ellépett a védője mellett, és rabonával kilőtte a hosszú sarkot.

 

 

 

Az Adana Demirspor ötmeccses nyeretlenségi sorozatát szakította meg ezzel a kiütéses győzelemmel, és a török Süper Lig kilencedik helyén zárta a 2021–2022-es idényt.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik