MTI
M. M.
2023.01.10 16:48 Frissítve: 2023.01.10 23:57

Labdarúgás: nyomozás indult D. Alves ellen szexuális zaklatás miatt

Nyomozást indított a katalán legfelsőbb bíróság Dani Alves, a brazil labdarúgó-válogatott védője ellen, aki állítólag decemberben egy spanyolországi szórakozóhelyen szexuálisan zaklatott egy nőt.

Daniel Alves (Fotó: AFP)

 

Daniel Alves szóvivője szerint „vehemensen tagadja” a vádat. Alves jelenleg Mexikóban tartózkodik, ahol a Pumas UNAM együttesét erősíti.

A jobbhátvéd a múlt héten egy tévéinterjúban azt mondta, egy nagyobb társaság tagjaként valóban ott volt a spanyolországi szórakozóhelyen decemberben, de „senkinek a személyes terét” nem sértette meg.

„Azt sem tudom, ki ez a hölgy. Egyébként sem tudnék ilyet tenni egy nővel szemben” – fogalmazott Alves, aki a katari világbajnokságon a legidősebb brazil futballista lett, aki vb-n pályára lépett.

Spanyol médiaértesülések szerint a nő azt állította, hogy Alves a szórakozóhelyen az alsóneműjébe nyúlt a beleegyezése nélkül.

A barcelonai bíróság kedden csak annyit közölt, hogy az ügyben nyomozást indított, s bár közleményében nem nevezte meg Alvest, az intézmény egyik szóvivője megerősítette, hogy a Barcelona korábbi játékosáról van szó.

(MTI)

2023.10.02 00:13:08

Minden más foci nemzetisport.hu

ALAPVONAL. A minap egyszer az jutott eszembe, milyen csodálatos lenne, ha egyszer csak betoppannál a »mackós«-ra, hogy újra itt vagy, csak egy félreértés volt ez az egész. Elképzeltem, hogy odaszaladok, és újra megölellek és megölelsz. Micsoda boldogság lenne. Aztán arra gondoltam, hogy de hiszen éppen ez vár ránk egyszer.

2023.10.01 15:42:42

Minden más foci nemzetisport.hu

Csak egyetlen gólt láthattak a nézők, a hazai támadásokban nem volt elég veszély.

2023.09.30 20:10:46

Minden más foci nemzetisport.hu

Kevés volt Stefanescu bombagólja Hagiék ellen, csereként állt be a kis Rivaldo, illetve Kecskés Ákos és Varga Roland is.

2023.09.30 14:44:48

Minden más foci nemzetisport.hu

Az észak-bácskaiak csütörtökön a görög Olympiakoszt fogadják a TSC Arénában.