Salzburg: „Nem véletlenül akarja Szoboszlait a Milan és az Arsenal!”

K. D.K. D.
Vágólapra másolva!
2020.12.01. 18:48
Fabrizio Romano, az átigazolási ügyekre szakosodott olasz újságíró egy podcastben beszélt Európa topcsapatainak várható januári átigazolásairól, és persze szóba került Szoboszlai Dominik neve is.

Romano a CBS „Que Golazo” nevezetű podcastjében beszélt arról, mi várható a téli átigazolási időszakban, és amikor az Arsenalra került a sor, felvetődött Szoboszlai neve is.

„Arra számítok, hogy valami igazán különlegeset hajt végre januárban az Arsenal. Ami biztos, hogy szüksége van egy nagyon jó középpályásra” – kezdte Romano.

Szoboszlai a téma több nagy csapatnál is (Fotó: AFP)
Szoboszlai a téma több nagy csapatnál is (Fotó: AFP)

„Olyan játékos kell nekik, mint például Houssem Aouar a Lyonból. Vagy Szoboszlai Dominik! Imádom Szoboszlait. Az Arsenal mellett a Milan is szeretné megszerezni sok más csapat mellett, és ez nem véletlen. A kivásárlási ára csak 25 millió euró, ami őrület. Elvégre ő Európa egyik legnagyobb tehetsége!” – tette hozzá.

Szoboszlai szerződése 2022-ben jár le a Salzburgnál, és a legfrissebb hírek szerint egyelőre Gulácsi Péter csapata, az RB Leipzig a legesélyesebb a szerződtetésére.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik