Női foci: kisebb melleket kér a FIFA-tól az olimpiai- és világbajnok csatár

Vágólapra másolva!
2023.05.03. 09:33
null
Sydney Leroux felháborodott a FIFA 23 ábrázolásain (Fotó: AFP)
Sydney Leroux olimpiai- és világbajnok női amerikai labdarúgó arra kéri a FIFA játékot készítő EA Sportsot, hogy „eresszék le a melleit” és valóságnak megfelelően mutassák őt játékban.

Jelenleg az Angel City FC-ben játszó, kanadai születésű Sydney Leroux 2016-ban világbajnokságot és olimpiát nyert a női amerikai labdarúgó-válogatottal. A 32 éves csatár eddig 77 mérkőzésen 35 gólt szerzett a válogatottban, azonban most nem teljesítményével hívta fel magára a figyelmet.

A Sportbible oldala arról számolt be, hogy Leroux felháborodását fejezte ki a FIFA játékot készítő EA Sports-cal szemben, mivel a játék szerinte nem ábrázolja őt valósághűen. A csatárnak nem a játékban kapott 81-es értékeléssel van problémája, hanem a kinézetével.

„Megvolt a fejpánt, a copf, a nyaktetoválás, a túlságosan kiszedett szemöldök, és valaki még nagyobb mellkast is csinált nekem. Kicsit eresszék le a melleim és adjanak egy másik mezt. A szemöldökömet ezen a ponton megtartom” – írta Twitter oldalára Leroux.


A 32 éves csatár sok más női játékos kapcsán is írt bejegyzést, mivel szerinte a játék számos esetben nem hasonlít a valóságra. Leroux szeretné jobb teljesítményre buzdítani az EA fejlesztőit.

„Tudom, hogy azt várjátok a nőktől, hogy csak köszönjük meg és legyünk hálásak, hogy adtatok nekünk egy kis szelet nyilvánosságot, de kérlek, ne pazaroljátok tovább az időnket. Néhányan közülünk kopaszok” – utalt arra, hogy egyes játékosokat a valósággal ellentétben haj nélkül ábrázol a FIFA.


 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik