Liga 1: a CFR nem adta el a Puskás Akadémiának fiatal magyar kapusát

BOROS MIKLÓSBOROS MIKLÓS
Vágólapra másolva!
2022.01.20. 12:39
null
Hindrich Ottó (Fotó: cluj24.ro)
Kolozsvárról szeretett volna kapust igazolni a Puskás Akadémia FC, de a román bajnok CFR tulajdonosa visszautasította a Hindrich Ottóért tett 700 ezer eurós ajánlatot.

A 19 éves, saját nevelésű kapus az őszi szezon végére alapember lett a Liga 1 legutóbbi négy kiírását megnyerő kolozsvári csapatban, ráadásul a legutóbbi hét mérkőzését egyaránt kapott gól nélkül hozta le.

A román U20-as válogatott Hindrich az idényt még negyedik számú kapusként kezdte a CFR-nél, ám végül – részben az egy U21-es játékos kötelező szerepeltetését előíró ifiszabály miatt is – a novemberi és decemberi bajnoki mérkőzéseken már rendre ő védett, ráadásul hibátlanul.

„Az asztalomon van egy 700 ezer eurós magyarországi ajánlat Hindrichért, a Puskás Akadémiától, Florin Vulturar játékosügynökön keresztül. De csak annyit mondhatok, hogy mi sokkal többet szeretnénk kapni Hindrichért, ráadásul most nem is engedhetjük el” – nyilatkozta a Fanatik portálnak Ioan Varga, a CFR többségi részvényese.

A „mostnak” pedig éppen az ifiszabály az oka, bár a Cluj24 kolozsvári hírportál úgy tudja, már portugál klub is érdeklődött a fiatal kolozsvári kapus iránt.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik