CS. B. 2021.09.21 19:35 Frissítve: 2021.09.21 20:21

Játékossors: szerződést ajánlottak az argentin játékosnak, hajléktalan lett

A görög másodosztályú labdarúgó-bajnokságban szereplő Apollon Lariszához csábította egy játékosügynök az argentin középpályást, Maximiliano Fornarit, aki el is utazott remélt új állomáshelyére, de bevallása szerint a szerződés aláírására sosem került sor, jelenleg pedig annyira rossz az anyagi helyzete, hogy padon alszik, és arra sincsen pénze, hogy hazautazzon. 

 

Maximiliano Fornarit megkereste az Apollon Larisza, ám kontraktus aláírásra nem került sor (Fotó: AS)
Maximiliano Fornarit megkereste az Apollon Larisza, ám szerződés aláírására nem került sor (Fotó: As)

 

Maximiliano Fornari legutóbb az argentin másodosztályú CA Güemesben játszott, ám egy jobb lehetőség reményében Európába utazott, az Apollon Lariszához, ahová egy fűt-fát ígérő görög játékosügynök csábította.

Az As információi szerint a futballista és az ügynök is megegyezett szóban a csapattal, de a szerződés aláírására nem került sor. A Transfermarkt adatai alapján ugyanakkor a középpályás a görög klub kötelékébe tartozik. 

Fornari egy argentin weboldalon vallott a helyzetéről, elmondta, hogy még ennivalóra sincsen pénze, nemhogy a hazautazására. 

„Minden olyan bonyolult volt. Nem tudom, mi történt. Azért hagytam el a korábbi klubomat, mert a görög képviselők formális ajánlatot tettek értem, azonban a szerződés aláírására sosem volt lehetőségem” – mondta Maximiliano Fornari, aki éjszakánként padokon húzza meg magát Larisza centrumában.

2023.02.05 22:16:33

Minden más foci nemzetisport.hu

Két hónapnyi kórházban töltött időszak után újra otthon az egykori tatabányai kedvenc.

2023.02.05 23:00:12

Minden más foci nemzetisport.hu

ALAPVONAL. A mismásolás tehát tort ül, így aztán természetes, hogy csak kevesen mondják, hogy hibáztam. Ott a tévedésük, hogy semmivel sem lesznek kevesebbek, ha a baklövéseikről beszélnek, ettől, úgymond, emberibb a történet, igaz, napjaink sportjában ez már nem­igen szempont.

2023.02.05 15:42:14

Minden más foci nemzetisport.hu

Zsarko Lazetics csapat első idegenbeli vereségét szenvedte el ebben az idényben.

2023.02.05 14:18:15

Minden más foci nemzetisport.hu

Ezzel egyenlített a házigazda Mioveni a felsőházi rájátszására hajtó székelyföldi csapat ellen.

2023.02.04 14:20:35

Minden más foci nemzetisport.hu

Nagyon nem ment az NK Osijeknek Zágrábban a Lokomotiva ellen, megérdemelten nyertek a hazaiak.