CS. B. 2021.09.21 19:35 Frissítve: 2021.09.21 20:21

Játékossors: szerződést ajánlottak az argentin játékosnak, hajléktalan lett

A görög másodosztályú labdarúgó-bajnokságban szereplő Apollon Lariszához csábította egy játékosügynök az argentin középpályást, Maximiliano Fornarit, aki el is utazott remélt új állomáshelyére, de bevallása szerint a szerződés aláírására sosem került sor, jelenleg pedig annyira rossz az anyagi helyzete, hogy padon alszik, és arra sincsen pénze, hogy hazautazzon. 

 

Maximiliano Fornarit megkereste az Apollon Larisza, ám kontraktus aláírásra nem került sor (Fotó: AS)
Maximiliano Fornarit megkereste az Apollon Larisza, ám szerződés aláírására nem került sor (Fotó: As)

 

Maximiliano Fornari legutóbb az argentin másodosztályú CA Güemesben játszott, ám egy jobb lehetőség reményében Európába utazott, az Apollon Lariszához, ahová egy fűt-fát ígérő görög játékosügynök csábította.

Az As információi szerint a futballista és az ügynök is megegyezett szóban a csapattal, de a szerződés aláírására nem került sor. A Transfermarkt adatai alapján ugyanakkor a középpályás a görög klub kötelékébe tartozik. 

Fornari egy argentin weboldalon vallott a helyzetéről, elmondta, hogy még ennivalóra sincsen pénze, nemhogy a hazautazására. 

„Minden olyan bonyolult volt. Nem tudom, mi történt. Azért hagytam el a korábbi klubomat, mert a görög képviselők formális ajánlatot tettek értem, azonban a szerződés aláírására sosem volt lehetőségem” – mondta Maximiliano Fornari, aki éjszakánként padokon húzza meg magát Larisza centrumában.

2021.10.23 14:41:42

Minden más foci B. J.

Léc, kapufa, bravúros mentések: rengeteg helyzet kellett egyetlen gólhoz az eszékieknek a Dragovoljac ellen.

2021.10.21 19:15:09

Minden más foci MALONYAI PÉTER

A Videotonnak nehéz helyzetben segített, a Honvédból újra bajnokcsapatot formált.

2021.10.21 00:10:30

Minden más foci CSINTA SAMU

ALAPVONAL. Ha a sokat, néha okkal kifogásolt VAR-t már úgyis egyre több helyen használják, mi lenne, ha a hempergéses esetekben is segítségül hívnák. Ha a visszajátszás egyértelműen igazolja az eset átveréses jellegét, talán némi jogalapja is lenne a sportszerűtlenségért járó figyelmeztetésnek.

2021.10.19 15:53:31

Minden más foci nemzetisport.hu

Alábbi cikkünkben összeállítottunk egy listát négy kedvenc játékosunk fényűző házáról. (x)

2021.10.17 21:31:37

Minden más foci MALONYAI PÉTER

ALAPVONAL. Remek tervek, kár, hogy esély sincs a megvalósításukra. Persze hogy a pénz miatt. Hiszen az a játékos, aki nem lép pályára, kevesebb jövedelemre tehet szert, nem beszélve arról, hogy az egyik pillanatról a másikra felbukkanó Nemzetek Ligája és a Konferencialiga fantázianevű sorozat jelzi, hogy a futballhatalmak mennyire adnak az érdekvédelemre.