H. D. 2020.03.11 17:45 Frissítve: 2020.03.12 17:14

Játékossors: Ronaldinho egy feltétellel pályára léphet a börtöntornán?

Mint ismert, Ronaldinho és testvére jelenleg egy paraguayi börtönben van, mivel hamis útlevéllel léptek be az országba, a bíróság pedig elrendelte a letartóztatásukat. A helyi Hoy beszámolója szerint a brazil klasszis börtönében éppen egy kispályás futballtornát rendeznek, és elképzelhető, hogy ezen Ronaldinho is pályára lép majd.

Ronaldinho egy feltétellel pályára léphet a börtöntornán?

 

Az ABC televíziós csatorna riportere, Iván Leguizamón szerint több csapatkapitány is minden követ megmozgat, hogy „szerződtesse” Ronaldinhót. Igaz, ha bele is egyezik a brazil klasszis, a börtöntársak által hozott szabály szerint gólt nem lőhet majd a mérkőzéseken.

Iván Leguizamón on Twitter

Si Ronaldinho acepta jugar el torneo de presos, no podrá meter gol. Tendrá que dársela a otro jugador para que convierta. Esa es la condición que le impusieron sus compañeros carceleros. Como siempre, Dinho tomó con una amplia sonrisa la "rigurosa" regla. https://t.co/jX7zDRZgonEnnek ellentmond, hogy a börtön egyik vezetőjének elmondása szerint Ronaldinho nem vehet majd részt a tornán, amely 15, egyaránt ötfős csapat részvételével a múlt pénteken kezdődött.

A letartóztatásban lévő brazil klasszisról újabb képek is előkerültek: a beszámolók szerint ezeken az látható, hogy a rabokkal közösen alkoholt iszik, valamint aláírásokat osztogat.

Football Tweet on Twitter

Ronaldinho chilling signing autographs and drinking alcohol in a Paraguayan prison. Still have no idea how one of the most famous men in Brazil thought he could get into Paraguay with a fake Paraguayan passport.


2021.05.15 10:02:53

Minden más foci DUDUCZ TIBOR (TRENCSÉN)

A dunaszerdahelyiek nem bírtak a Trencsénnel, a pozsonyi együttes Aranyosmaróton nyert négy góllal.

2021.05.14 22:21:03

Minden más foci MONCZ ATTILA

ALAPVONAL. A 2016-os Európa-bajnokság döntőjében a Portugália–Franciaország mérkőzésen a győztes válogatott kezdőcsapatában nyolc olyan futballista szerepelt, aki a Sporting akadémiáján (is) pallérozódott.

2021.05.14 14:11:19

Minden más foci CSILLAG PÉTER

„Azt mondtam magamban: ha a futball munkává válik, akkor ki kell lépnem ebből a világból.”

2021.05.14 15:20:58

Minden más foci TŐKE JÁNOS

A forduló előtt még a Radnik volt kedvezőbb helyzetben, de a sima TSC-siker vége helycsere lett a tabellán.

2021.05.11 23:30:12

Minden más foci CSINTA SAMU

ALAPVONAL. Egyre inkább bebizonyosodik, hogy az sem sokkal jobb, ha egy labdarúgóról már januárban kiderül, hogy nem hosszabbítja meg az évad végén lejáró szerződését.