H. D. 2020.03.11 17:45 Frissítve: 2020.03.12 17:14

Játékossors: Ronaldinho egy feltétellel pályára léphet a börtöntornán?

Mint ismert, Ronaldinho és testvére jelenleg egy paraguayi börtönben van, mivel hamis útlevéllel léptek be az országba, a bíróság pedig elrendelte a letartóztatásukat. A helyi Hoy beszámolója szerint a brazil klasszis börtönében éppen egy kispályás futballtornát rendeznek, és elképzelhető, hogy ezen Ronaldinho is pályára lép majd.

Ronaldinho egy feltétellel pályára léphet a börtöntornán?

 

Az ABC televíziós csatorna riportere, Iván Leguizamón szerint több csapatkapitány is minden követ megmozgat, hogy „szerződtesse” Ronaldinhót. Igaz, ha bele is egyezik a brazil klasszis, a börtöntársak által hozott szabály szerint gólt nem lőhet majd a mérkőzéseken.

Iván Leguizamón on Twitter

Si Ronaldinho acepta jugar el torneo de presos, no podrá meter gol. Tendrá que dársela a otro jugador para que convierta. Esa es la condición que le impusieron sus compañeros carceleros. Como siempre, Dinho tomó con una amplia sonrisa la "rigurosa" regla. https://t.co/jX7zDRZgonEnnek ellentmond, hogy a börtön egyik vezetőjének elmondása szerint Ronaldinho nem vehet majd részt a tornán, amely 15, egyaránt ötfős csapat részvételével a múlt pénteken kezdődött.

A letartóztatásban lévő brazil klasszisról újabb képek is előkerültek: a beszámolók szerint ezeken az látható, hogy a rabokkal közösen alkoholt iszik, valamint aláírásokat osztogat.

Football Tweet on Twitter

Ronaldinho chilling signing autographs and drinking alcohol in a Paraguayan prison. Still have no idea how one of the most famous men in Brazil thought he could get into Paraguay with a fake Paraguayan passport.


2021.04.16 16:04:46

Minden más foci H. D.

Az eszékiek egy ponttal vezetik a tabellát a két meccsel kevesebbet játszó Dinamo Zagreb előtt.

2021.04.14 13:33:41

Minden más foci NAGY ZSOLT

„A világ legjobbjai közé emelkedhet, már most olyan éretten futballozik, mintha 30 éves lenne.”

2021.04.14 11:29:28

Minden más foci DUDUCZ TIBOR

A Banská Bystrica győztes gólja másodpercekkel a lefújás előtt született.

2021.04.13 23:52:12

Minden más foci CSINTA SAMU

ALAPVONAL. Míg ezen évek alatt Székelyföld első topligás csapata, a Sepsi OSK talán nem csak az erdélyi gyökerű futballszurkolók nosztalgiából is táplálkozó rokonszenvét vívta ki, az FK Csíkszereda mostanában kezdi hasonló karrierjét.

2021.04.11 23:36:49

Minden más foci BODNÁR ZALÁN

ALAPVONAL. Tagadhatatlan, hogy az amerikai ligák működési modelljében van valami megnyerő, ami kielégíti a szurkolók igazságosság és egyenlőség utáni vágyát. Kérdés, hogy a labdarúgásban, az esetlegesen bevezetendő szupersorozatban ez működhetne-e ugyanígy.