Játékossors: nem is gondolná, miből él a korábbi Real-játékos a visszavonulása után

Cs. B.Cs. B.
Vágólapra másolva!
2022.01.03. 11:56
null
Fábio Coentrao a gyermekkori álmát teljesítve halászként keresi a kenyerét (Fotó: AFP)
Egészen váratlan vállalkozásba fogott a 33 esztendős Fábio Coentrao, miután szögre akasztotta a stoplist. A Real Madriddal többek között két BL-győzelemig és két bajnoki címig jutó portugál még aktív pályafutása során vásárolta meg első hajóját, és immár teljes állásban dolgozik halászként – szúrta ki a Sport Bible.

A korábban a Real Madridban és a Benficában is szereplő Fábio Coentrao 2019 júliusában szakította meg a futballkarrierjét, majd egy egyéves kihagyást követően még visszatért nevelőegyesületéhez, a RioAvéhez, ám a tavaly nyári átigazolási időszakban szerződést bontottak a felek.

Azóta sok víz lefolyt a Dunán, Coentrao immár a gyermekkori álmát beteljesítve halászként keresi a kenyerét.

„Hiába gondolja sok ember, a tengeren dolgozni nem szégyen. Ez ugyanolyan munka, mint a többi. Gyönyörű a tenger, és szükségünk van rá. Követniük kell az álmaikat az embereknek, akik imádják a tengert és tapasztalatokat akarnak szerezni – vallott új munkájáról az Empower Brands nevű YouTube-csatornának Coentrao. – Az apámnak is volt egy hajója, amellyel halászott. Gyermekként mindig vele tartottam, az életem volt a tenger és a halászat.

A mára már halászhajóflottát birtokló Coentrao a beszélgetés közben felelevenített egy történetet, amikor egy kis csónakkal 15 halászt mentett meg egy süllyedő hajóról.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik