nemzetisport.hu 2016.07.07 21:40 Frissítve: 2016.07.08 12:38

FIFA17: régen várt újítás jön, a Real Madrid sztárja segített

A FIFA-játékok szerelmesei már nagyon várják azt a szeptember végi napot, amikor először foghatják kezükbe a legújabb kiadást. Addig még kell aludni néhány napot, de közben azért csepegnek az információk.

 

A FIFA17 egyik legnagyobb újítása az lesz, hogy forradalmi változáson esnek át a rögzített szituációk, a szabadrúgások, tizenegyesek, szögletek és bedobások is. Az újításoknak köszönhetően a játékosok az imént említett szituációknál a korábbiakhoz képest nagyobb szabadságot kapnak, több variációs lehetőséggel.

Ez azt jelenti, hogy egy szabadrúgásnál meghatározhatjuk a lövő játékos induló pozícióját, a labdától való távolságát, de még a nekifutás sebességét és a lövés szögét is. Ugyanez igaz a büntetőkre is. A korábbiakhoz képest tehát jóval magasabb lesz a kreativitási faktor ezeknél a játékhelyzeteknél.

Az újítások bevezetéséhez a játékot gyártó EA Sportsnak a Real Madrid kolumbiai kiválósága, James Rodríguez nyújtott segítséget.

A középre ívelt szabadrúgásoknál, szögleteknél is új célzási rendszer lesz. Kiválaszthatjuk a labda irányát és azt a játékost, akinek szánjuk a passzt, ő pedig ennek megfelelően reagál rá. A bedobásoknál mozoghatunk a vonalon, illetve cseles bedobással csaphatjuk be az ellenfelet.

Minderről videó:

2021.01.17 15:17:21

Minden más foci BOROS MIKLÓS

Röpködő mínuszok és játékosok, piros lap, mentő, sok-sok kihagyott szentgyörgyi helyzet, CFR-siker.

2021.01.15 10:56:03

Minden más foci BODNÁR ZALÁN

„Felvette a vállára a keresztet, hogy a legjobb legyen/ a legnagyobb idegen hatalommal szemben.”