FFT: Szerelem a kamerák előtt – riporternők és futballisták

FFT, V. SZ.FFT, V. SZ.
Vágólapra másolva!
2021.03.30. 17:08
A sportriporterként dolgozó hölgyekről azt gondolhatnánk, hogy labdarúgók, esetleg játékvezetők ezrei ostromolják őket, ám olyan nagyon sok példa nincs a pálya szélén született kapcsolatokra. De néhány azért van...

A világ legismertebb sportújságírónő-futballista házaspárja Sara Carbonero és Iker Casillas, ám házasságuk megjárta a mennyet és sajnos a poklot is. A sportriporter 2009 óta alkotott egy párt a világ- és Európa-bajnok labdarúgóval, aki a győztes 2010-es vb-döntő után élő adásban csókolta meg kedvesét a mixed zone-ban.Sara Carbonero és Iker Casillas, ám házasságuk megjárta a mennyet és sajnos a poklot is. A sportriporter 2009 óta alkotott egy párt a világ- és Európa-bajnok labdarúgóval, aki a győztes 2010-es vb-döntő után élő adásban csókolta meg kedvesét a mixed zone-ban.

2014-ben megszületett első fiuk, Martín, majd 2016. március 20-án összeházasodtak, június 2-án pedig újabb fiúnak, Lucasnak adott életet a 2009-ben a világ legszexisebb riporternőjének megválasztott Sara. Mindenki azt hitte, náluk tényleg érvényes lesz a klasszikus mondás: boldogan élnek, amíg meg nem halnak... Végül mégsem így alakult.

De nem kell nagyon messzire menni, ha példát szeretnénk találni arra, hogy egy sportriporternő és egy futballista összeköti az életét: Lipcsei Betta, az MTVA Sporthíradójának műsorvezetőnője és Juhász Roland, a korábbi 95-szörös válogatott labdarúgó 2016 óta alkot egy párt.

A teljes összeállítást elolvashatják a FourFourTwo.hu oldalán, ide kattintva!

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik