FFT, V. SZ. 2022.01.24 22:19

FFT: az év gólja – „Ellőttem, de rögtön arra gondoltam, mégis mit csinálok?”

Patrik Schick félpályás lövése romba döntötte Skócia 23 éve táplált álmait, de ahogy ő maga beszél róla, nem is biztos, hogy komolyan gondolta.

„Az első félidőben megfigyeltem, hogy a skót kapus, David Marshall többször is eltávolodott a gólvonaltól. Ekkor ütött szöget a fejemben, hogy amennyiben lehetőségem lesz rá, megpróbálom. Amikor eljött a pillanat, nem is tétováztam. A labda hosszasan repült, talán néhány másodpercig is, de amint ellőttem, rögtön azt kérdeztem magamtól, mégis mit csinálok, miért lőttem” – mondta az FFT-nek a cseh csatár.

A játékos nem volt teljesen biztos benne, hogy sikerül, de az utolsó pillanatban már látta, hogy a labda a kapuba tart, és a kapus nem éri el. Saját bevallása szerint azt viszont csak az összefoglalókban látta, milyen nagy gól volt.

„Az én szememben a távoli találatok a legszebbek”
–  tette hozzá. 

A teljes cikket elolvashatják, és a gólt megnézhetik újra a FourFourTwo.hu oldalán, ide kattintva!

2022.05.23 21:35:49

Minden más foci MALONYAI PÉTER

ALAPVONAL. Tanulság persze nincs, az nem számít annak, hogy egy-egy korszak divatos szenvedélye a sportban is utat tör magának. Kampányok ide, kampányok oda. Amelyekkel az a bajom, hogy mindig valami ellen teszik le a voksukat és nem a pozitív megoldás mellett. A dohányzástól már úgy-ahogy sikerült elriasztani az embereket, de ha a célért igénybe vett pénzt és energiát arra fordították volna, hogy a sport mellett szóljanak hasonló intenzitással, kevésbé lenne álszent az akció.

2022.05.22 18:21:09

Minden más foci TŐKE JÁNOS (összefoglaló), SZABÓ RÓBERT (percről percre)

Lemarad az európai kupaporondról a bácskai együttes amiatt, hogy nem nyert.

2022.05.21 23:14:43

Minden más foci THURY GÁBOR

NS-VÉLEMÉNY. A köztársasági elnök számára a magyar az magyar.

2022.05.21 09:42:08

Minden más foci DUDUCZ TIBOR (összefoglaló), BACSKAI JÁNOS (percről percre)

Győzelemmel ünnepelte Skrtel visszavonulását a Spartak, a szerdahelyieknek harcolniuk kell még az Európa-konferencialigáért.

2022.05.21 13:04:50

Minden más foci BERTA MIHÁLY

A Wembleyben rendezett döntőben Johan Cruyff Barcelonája 1–0-ra verte a Sampdoriát.