Belgium: Radja Nainggolan hazaigazolt – hivatalos

Cs. B.Cs. B.
Vágólapra másolva!
2021.08.14. 19:16
null
Radja Nainggolan szülővárosának csapatánál szeretne bizonyítani (Fotó: AFP)
Az Inter közös megegyezéssel felbontotta szerződését Radja Nainggolannal, aki így szabadon igazolható játékosként a belga élvonal 2020–2021-es kiírásának második helyezettjéhez, a Royal Antwerphez csatlakozott.

 

Radja Nainggolanra sajtóhírek szerint a Cagliari-szurkolók igencsak megorroltak, mivel a belga klasszis nem szeretett csapatukat, hanem a szülővárosa csapatát, a Royal Antwerpet választotta következő állomáshelyéül.

A 33 éves középpályás az előző idényt kölcsönben a szardíniaiaknál töltötte, majd az Interrel közös megegyezéssel szerződést bontott, és némi meglepetésre az antwerpenieket választott, akikkel kétéves megállapodást kötött.

Nainggolant az is befolyásolhatta döntésében, hogy az Antwerpnek reális esélye van bekerülnie az Európa-liga csoportkörébe – ehhez a ciprusi Omonia Nicosiát kellene búcsúztatnia az El-playoffban.

„Nagyszerű érzés hazatérni, a gyökereim az Antwerphez kötnek – mondta Radja Nainggolan a belga HLN csatornának, elárulván, miért tért vissza szülővárosába. – Már 33 éves vagyok, most lehetőségem van nevet szerezni Belgiumban, ahonnan tizenhat éve eltávoztam."

Az is elmondta még, hogy vasárnap csatlakozik majd csapattársaihoz, és a belga klub minden mérkőzését úgy kezeli, mintha „háborúban venne részt".

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik