Superliga: kiakadt a tulajdonos, több Sepsi-drukker odaadta szurkolói kártyáját az FCSB-tábor tagjainak

T. Z.T. Z.
2024.04.24. 10:27
A Sepsi OSK szerdán a FCSB-t látja vendégül (Fotó: sepsiosk.ro)
Diószegi László, a román élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban (Superliga) szereplő Sepsi OSK tulajdonosa elkeseredett hangvételű levelet tett közzé hivatalos Facebook-oldalán: a bejegyzés szerint több Sepsi-drukker nemes egyszerűséggel odaadta/eladta szurkolói kártyáját a szerda esti rivális Steaua Bucaresti (FCSB) szurkolóinak. A két csapat ma este találkozik egymással Sepsiszentgyörgyön a rájátszásban.

„Nagyon keserű szájízzel írok ma nektek. Sajnos a ma esti mérkőzésre nagyon sokan odaadták a szurkolói kártyájukat (eladták), a FCSB szurkolóinak!”kezdte nyílt levelét a közösségi oldalon Diószegi László, aki bejegyzésében emlékeztetett arra, hogy pont azért hozták létre a szurkolói kártyát, hogy ne kerülhessen sor rendbontásra, és az idegen csapat szurkolói külön helyen szurkoljanak, így elkerüljék az esetleges konfliktusokat.

„Éppen ezért mindenkit nyugalomra szólítok fel és megkérem ne válaszoljanak az esetleges provokációra! Természetesen azok a személyek, akik eladták, odaajándékozták a szurkolói kártyájukat, tisztában kell legyenek, hogy bármi történik a stadionban, az ő nevük szerepel azon a jegyen, amit mások vesznek meg! Így a felelősség pont úgy az övék is!  Persze, ha sikerül azonosítani azokat a kártyákat, azonnal megszüntetjük, és érvényét fogja veszíteni! Nekünk mindig a ti biztonságotok az első! Soha nem gondoltam, hogy vannak ilyen személyek, akik ilyesmire vetemednek! Tényleg nincs szükségünk olyan szurkolókra, akik 10 lejért eladják magukat! Mindig azzal dicsekszünk, hogy mi mások vagyunk! Ezek után feltevődik a kérdés, hogy tényleg?” – olvasható a levélben.

A Sepsi OSK–FCSB találkozót ma este 20.45-től rendezik Sepsiszentgyörgyön, a Sepsi OSK Arénában. A forduló előtt a Sepsi a hatodik, a Steaua toronymagasan az első helyen áll a Superliga rájátszásában.

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik