Videó: Luis Suárez 19 perc alatt szerzett mesterhármast, így fordított a Gremio

K. R. ZS.K. R. ZS.
Vágólapra másolva!
2023.11.10. 11:50
null
Luis Suárez még mindig meg tudja mutatni, mire képes (Fotó: Getty Images)
A brazil élvonalbeli labdarúgó-bajnokság 33. fordulójában a tabella élén álló Botafogo a Gremiót fogadta Rio de Janeiróban. Előbbi 3–1-re vezetett, ám ekkor jött a 36 éves Luis Suárez mesterhármasa, amivel fordított a Gremio, s pontszámban utolérte a Botafogót.

A 36 éves világklasszis, aki pályafutása során megjárta többek között az Ajaxot, a Liverpool FC-t, az FC Barcelonát és az Atlético Madridot is – s most sajtóhírek szerint az Inter Miamihoz tart – még mindig remek formában van. Ezt bizonyítja a csütörtök esti mérkőzésen nyújtott teljesítménye: az éllovas Botafogo ellen szerzett mesterhármast.

Bár a hazaiak 3–1-re vezettek az 50. percig, Suárez mindössze 19 perc alatt megfordította az állást, így 4–3-ra a Gremio győzött.


A Botafogo számára különösen fájdalmas a vereség, hiszen két fordulóval ezelőtt hasonló módon kapott ki a Palmeirastól, s ez már sorozatban a negyedik veresége a listavezetőnek.

A bajnokságot jelenleg a Botafogo, a Gremio és a Palmeiras vezeti egyaránt 59 ponttal, így a hátralévő öt forduló dönt a trófea sorsáról.

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik