Kép: gálamérkőzéssel avatták fel az új tápiószentmártoni pályát és klubházat

Vágólapra másolva!
2021.06.26. 20:35
null
Gálamérkőzéssel avatták fel az új tápiószentmártoni pályát és klubházat (Fotó: MLSZ PMI/Garami Zsolt)
Gálamérkőzéssel avatták fel pénteken a Tápiószentmártonban elkészült új futballpályát és klubházat.

 

A szervezés elsősorban Juhász Roland érdeme, a szűkebb hazájának segítő, a profi futballtól már visszavonult 95-szörös válogatott hátvéd – szervezőtársaival, Torghelle Sándorral és Tóth László helyi klubelnökkel együtt – az ünnepélyes találkozóra a Dárdai Hertha Teamet hívta meg ellenfélként, így a helyiek korábbi válogatott ászok cseleinek és góljainak tapsolhattak.

„Itt nőttem fel, és Torghelle Sándorral közösen már évek óta szívünkön viseljük az egyesület sorsát. Örülök, hogy a mostani beruházással újabb szintre léptünk, mint ahogy annak is, hogy a Dárdai-csapat elfogadta a meghívásunkat. Az ötezer-ötszáz fős nagyközség életében nem hétköznapi, hogy a helyiek ennyi korábbi válogatott játékost láthatnak a pályán” – mondta a Nemzeti Sportnak a gálamérkőzés után Juhász Roland.

A találkozón Dárdai Pál, valamint három fia, Palkó, Márton és Bence is játszott, de rajtuk kívül többek között Németh Krisztián, Lisztes Krisztián, Egressy Gábor, Szélesi Zoltán, valamint a Franciaország elleni Eb-csoportmeccsen gólt szerző Fiola Attila is pályára lépett.

A meccs vélhetően örök emlék marad a Pest megyei másodosztályban szereplő helyi együttesnek; az Aranyszarvas SE végül 6–2-re kapott ki a Dárdai-csapattól, amelyben lapunk főszerkesztője, Szöllősi György is pályára lépett, és gólt is szerzett.

A Digi Sport videós beszámolóját a gálamérkőzésről ide kattintva tekintheti meg.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik