Footgolf: Hrutka és az NS párosa diadalmaskodott

Vágólapra másolva!
2017.06.13. 21:45
null
Az egyéni versenyt Hrutka János nyerte meg
Vakító napsütés, friss levegő, a Duna mentén fantasztikus környezet – Kisorosziban, a Magyar Golf Clubban rendezték az I. Footgolf Média Kupát. Egyéniben Hrutka János nyert, míg a páros csapatversenyben a Nemzeti Sport kettőse végzett az élen.


Nemcsak tollforgatók, szakírók, televíziósok voltak jelen, noha a kollégák voltak többségben: Hajdú B. István és Szabó Gábor az Eurosport, Mohay Bence és Vobeczky Zoltán az M4 Sport, Horváth Gergely az M1, Egri Viktor a DigiSport, Petúr András, Ágai Kis András és Matuz Krisztián a Sport TV, Hetthéssy Zoltán és Somos Ákos a Spíler TV képviseletében vett részt az eseményen. És a szakértők: a korábbi válogatott játékosok közül Hrutka János a Footgolf-szövetség, Fehér Csaba és Juhár Tamás a Digi Sport, Rósa Dénes a Spíler Tv együttesét erősítette – ezúttal nem a képernyőn.

Az esemény fővédnöke, az FTC örökös bajnoka, a korábbi 23-szoros válogatott Géczi István köszöntője után a nagyszerű hangulatú viadal egyéni győztese Hrutka János lett – no, de aki annak idején Románia és Anglia ellen is kilőtte a felső sarkot, attól ez szinte papírforma.

Hadd dicsekedjünk: a páros csapatversenyben lapunk végzett az élen. Pedig a Fehér Csaba, Juhár Tamás kettős tűnt befutónak, előbbi 79, utóbbi 82 rúgással fejezte be a 18 szakaszból álló pályát, az összesített versenyben munkatársaink közül Borsi Gergely és Somogyi Zsolt is 80-80 lövéssel végzett, így egyetlen ponttal (160-161) az NS megelőzte a Digi Sport duóját.

Ám itt nem az eredmény volt a lényeg: hanem a napsütés, a friss levegő, a fantasztikus környezet – és persze a nagyszerű játékot kipróbáló kitűnő társaság.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik