Footgolf-vb: az elődöntő küszöbén a szeniorválogatott

P. K.P. K.
Vágólapra másolva!
2023.06.03. 11:22
null
Az elődöntő küszöbén a magyar csapat (Fotó:<a href="https://mfgsz.hu/fel-labbal-elodontoben-a-magyar-csapat/"> mfgsz.hu</a>)
Címkék
A magyar szeniorválogatott óriási lépést tett az orlandói footgolf-világbajnokságon azért, hogy jövő héten éremért játszhasson – derül ki a hazai szövetség beszámolójából.

 

 

A péntek a csapatversenyről és megint az időjárásról szólt az orlandói footgolf-világbajnokságon. A magyar szeniorcsapat a portugálok kiejtését követően Norvégiával találkozott a negyeddöntőben.

A felállásban némi változás volt a nyolcaddöntőhöz képest, ez pedig remek rajtot eredményezett. Tíz szakasz után a három párharcban 7–0-ra, 7–1- és 3–1-re vezettek a mieink, azaz magabiztosan vezettek 3:0-ra, amikor megszólaltak a szirénák és a játékosokat leterelték a pályáról a közelgő villámlás miatt. A mérkőzést vasárnap folytatják, az elődöntők előtt. A mieinket körülbelül két jó szakasz választja el, hogy elcsípjék az elődöntőt. Magyar footgolfválogatott még sosem jutott négy közé világversenyen, ez most sikerülhet a 45 év felettieknek.

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik