India: Anelka új szerepben, egy filmsztár támogatja

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2015.07.03. 14:18
Mint arról beszámoltunk, az indiai labdarúgó Szuperligában szereplő Mumbai City FC június elején bejelentette, újraigazolta rutinos francia gólvágóját, Nicolas Anelkát mint az együttes sztárjátékosát. A francia csatár „munkaköre” hamar megváltozott az aláírás után, Anelka lett ugyanis a csapat játékos-edzője.

A 36 éves támadót az újonnan alakuló liga ötödik legjobb játékosának választották meg, miután hét meccsen két góllal és két assziszttal járult a csapat teljesítményéhez. A francia most más kihívással találta szemben magát, a következő idényben már edzőként is meg kell állnia a helyét Indiában.

„A taktikai tudásával és motivációs képességével meggyőzött minket arról, hogy alkalmas a feladatra. Minden segítséget megkap tőlünk, a cél a bajnoki cím” – mondta Ranbir Kapoor, a Mumbai City tulajdonosa, aki „szabadidejében” India egyik legnagyobb filmsztárja.

A pályafutása alatt a fél világot bejáró francia csatár balhéira emlékezve az angol drukkerek azonnal felkapták a közösségi oldalakon a sztorit, és felvetették, könnyen lehet, az edzőivel rendszeresen rossz kapcsolatot ápoló Anelka már az első napon elviharzik, mert kirakta magát a kezdőcsapatból…

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik