Világfutball: Anelka újabb kontinensre igazol?

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2015.01.10. 21:25
Nincs kizárva, hogy Nicolas Anelka Európa és Ázsia után egy újabb kontinensen, Afrikában lesz igazolt futballista: a Chelsea korábbi francia támadója az algériai bajnokság 14. helyén álló NA Huszein Dejnél tett látogatást – írja a France Football.

„Ez egyelőre baráti látogatás, hiszen sok algériai barátom van, nagyon vágytam már felkeresni őket. De végül is bármi megtörténhet, az indiai bajnokság egy hónapja befejeződött, szabad vagyok” – mondta egy algériai televíziónak Nicolas Anelka, aki az ősszel az indiai Szuperligában a Mumbai City FC-ben futballozott.

Mahfud Zmerli, az algériai klub elnöke hozzátette, valóban régi barátok Anelkával, aki ígéretet tett neki, hogy az ő csapatában lesz futballista Afrikában. Azonban van egy akadály: a jelenlegi szabályok értelmében az algériai bajnokságban 29 évesnél idősebb légiósok nem szerepelhetnek, márpedig Anelka 35 esztendős.

„Reménykedünk abban, hogy sikerül könnyítést elérni, és Nicolas csatlakozhat hozzánk” – mondta az elnök.

A 69-szeres francia válogatott Anelka kacskaringós pályafutása során a francia, az angol, a spanyol, a török, a kínai és az olasz bajnokságban is pályára lépett, mielőtt az ősszel Indiába igazolt.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik