FTC: kétszer már megtörtént Gersonnal, jöhet a harmadik

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2014.01.21. 18:50
Az osztrák Kapfenberg labdarúgócsapata ismét kölcsönadhatja Gersont – beszélt erről a klub elnöke, Erwin Fuchs. A 22 éves brazil légiós az őszt a Ferencvárosnál töltötte, ám január elején felbontották a kölcsönszerződését.

Az Atlético Madrid B-csapatában is megfordult Gerson nem tudta beváltani a hozzá fűzött reményeket a Kapfenbergnél. Egy szezonra kölcsönadták a Rapid Wiennek – ahonnan állítólag rossz viselkedése miatt küldték el –, majd a jelenlegi idény őszi felét a Ferencvárosnál töltötte, de felbontották a kölcsönszerződését januárban – mivel nem jelent meg az edzésen.

Erwin Fuchs, a Kapfenberg elnöke mindezek ellenére a védőként és védekező középpályásként is bevethető Gerson védelmére kelt.

„Nem hiszem, hogy ő egy problémás srác, nálunk mindig nagyon rendesen viselkedett – idézi a Laola Fuchsot. – A menedzsmentjétől származó információim szerint Gerson magasabb osztályban szeretne futballozni, amit feltételezek, hogy így is lesz. Az biztosnak tűnik, hogy nálunk nem marad. Az elsődleges célunk az, hogy ismét kölcsönadjuk, de ha érkezik megfelelő ajánlat, elgondolkodunk az eladásán."

Gerson szerződése 2015 nyarán jár le a Kapfenbergnél.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik