Belgium: az Újpest védőjének ugródeszka a másodosztály

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2013.08.02. 12:28
Nagy célokkal érkezett a belga másodosztályú Sint-Truiden labdarúgócsapatához Naim Aarab. Az NB I-es Újpesttől kölcsönvett védő reméli, felfelé ível majd karrierje, példaként Romelu Lukaku (Chelsea) és Axel Witsel (Zenit) lebeg a szeme előtt.

„Nem számítottam rá, hogy itt fogok játszani, nem akartam, hogy kölcsönadjon az Újpest – nyilatkozta Naim Aarab a Het Belang van Limburgnak. – Aztán találkoztam a Sint-Truiden edzőjével és a vezetőkkel, akik meggyőztek. Yannick Ferreira nagyszerű szakember, úgy érzem, nagy lehetőségek vannak ebben a csapatban."Naim Aarab a Het Belang van Limburgnak. – Aztán találkoztam a Sint-Truiden edzőjével és a vezetőkkel, akik meggyőztek. Yannick Ferreira nagyszerű szakember, úgy érzem, nagy lehetőségek vannak ebben a csapatban."

„Lukaku és Witsel is magasabb szinten játszik már, de ez nem azt jelenti, hogy az én álmaim már szertefoszlottak. Mindenki a saját útját járja, ha el akarsz érni valamit, hinned kell magadban" – zárta mondandóját a belga-marokkói védő.

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik