Törtek-zúztak, randalíroztak Kanadában Sergio Agüeróék

Vágólapra másolva!
2007.07.28. 10:39
Kanadában az U20-s korosztályos labdarúgó-világbajnokság az argentin együttes sikerét hozta: a dél-amerikaiak a fináléban Csehország együttesét verték meg 0-1-ról fordítva 2-1-re. Félő azonban, nem ez lesz a világszerte legnagyobb visszhangra számot adó tettük, hanem az, ahogyan a keret több tagja leamortizálta azt a hotelt, amelyben elszállásolták őket.
A győzelemre méltán lehetnek büszkék, a hotelben készített videóra aligha
fifa.com
A győzelemre méltán lehetnek büszkék, a hotelben készített videóra aligha
A győzelemre méltán lehetnek büszkék, a hotelben készített videóra aligha
fifa.com
A győzelemre méltán lehetnek büszkék, a hotelben készített videóra aligha

A dél-amerikaiak veretlenül győztek a tornán, hat meccsükből ötöt megnyertek és csak a csehekkel játszottak a csoportkörben egy 0-0-s döntetlent. Összesen 13 gólt rúgtak és mindössze kettőt kaptak.

A győztes csapat és a torna legjobbjának azt a Sergio Agüerót választották, akit egy évvel ezelőtt a spanyol Atlético Madrid rekordösszegért vásárolt meg és akit már akkor a vb-csapatba követelt Diego Maradona. Igen, a németországi vb-re utazó felnőtt válogatottba! A Kun művésznévre hallgató játékos Fernando Torres távozását követően a madridiak elsőszámú támadója lehet az idényben.

Mindezt csak azért szögezzük le mindjárt az elején, hogy tisztába tegyük: egyáltalán nem éretlen fiatalokról van szó, hiszen többségük már komoly tényezőnek számít az eurómilliókat megmozgató világfutballban.

Agüero ugyan egy kiragadott példa, de aki egy ilyen korosztályos válogatottnak a tagja, annak pályafutása tulajdonképpen már egyenesben is van.

Egyelőre nem tudni, a most megjelent videó milyen hatással lesz életük és pályafutások további alakulására. Az argentin szövetség aligha mehet el szó nélkül a történtek mellett, büntetések biztos várhatók.

Persze, olyan nagyon azért valószínű ők sem a maguk ellenségei, hogy hosszú időre eltiltsák és kivegyék a forgalomból azokat a játékosokat, akik pénzt hozhatnak az országnak, illetve eredményeket szállítanak a nemzeti együttes tagjaiként, még ha rendkívül rossz árnyékot vetettek országukra.

És hogy mi is történik az ominózus videón? Fiatalkori bohóckodások, fogalmazzunk árnyaltan, amelyek azért igen rendesen kárt tesznek a hotelben.

Áldozatul esett ott telefon, lámpa, bőröndöket szállító kocsi, kisasztal, ágy, egyéb bútor, gyakorlatilag minden, ami kéznél, illetve lábnál volt.

Mindez persze komoly sérülés-veszélyt is vont maga után, ám a jelek szerint érintett játékosok még nem olyan érettek, hogy mindezt figyelembe is vegyék.

Na ja, ha egyszer jó volt a buli… ---- A ---- &
Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik