„Összedrótozzák” Michael Ballackot az Európa-bajnoki selejtezőkre

Vágólapra másolva!
2007.05.22. 21:10
Joachim Löw szövetségi kapitány kihirdette válogatott keretét a San Marino és Szlovákia elleni Eb-selejtezőkre. A német szakvezető meglepetésre behívta Michael Ballackot is, aki kihagyta a szezon végét bokaműtétje miatt.

A középpályás a bajnoki meccsek mellett az FA-kupa döntőjét is kénytelen volt kihagyni sérülése miatt, de meglepetésre így is behívta őt a keretbe Joachim Löw.

„Michael nagyon szeretne játszani, legalább a második meccsen” – mondta a kapitány a német szövetség hivatalos oldalán. – „Felesleges kockázatot azonban nem vállalunk.”

Bekerült a keretbe a stuttgarti Mario Gomez is, aki felépült térd- és kézsérüléséből, Miroslav Klose pedig letöltötte eltiltását.

A tavalyi világbajnokságon szerepelt német csapatból nem lehet ott Bastian Schweinsteiger és Lukas Podolski (Bayern München), Arne Friedrich (Hertha), valamint Tim Borowski (Werder Bremen) sérülés miatt.

A KERET

Kapusok:
Jens Lehmann (Arsenal), Timo Hildebrand (VfB Stuttgart)
Védők:
Gonzalo Castro (Bayer Leverkusen), Manuel Friedrich (Mainz), Clemens Fritz és Per Mertesacker (Werder Bremen), Philipp Lahm (Bayern München), Christoph Metzelder (Borussia Dortmund), Marcell Jansen (Borussia Mönchengladbach)
Középpályások:
Michael Ballack (Chelsea), Torsten Frings (Werder Bremen), Roberto Hilbert és Thomas Hitzlsperger (VfB Stuttgart), Simon Rolfes és Bernd Schneider (Bayer Leverkusen), Jan Schlaudraff (Alemannia Aachen), Piotr Trochowski (Hamburger SV)
Csatárok:
Mario Gomez (VfB Stuttgart), Patrick Helmes (FC Köln), Miroslav Klose (Werder Bremen), Kevin Kuranyi (Schalke 04).
Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik