Válogatott: egy pillanatig sem fázott a kisfiú, akinek nem jutott pulóver a bolgárok ellen

D. S. B.D. S. B.
Vágólapra másolva!
2023.03.30. 15:35
null
Palotai Nándornak (első sor balról a második) örök élmény, hogy bekísérhette a csapatokat a Magyarország–Bulgária Eb-selejtezőn (Fotó: Földi Imre)
Mint ismert, a magyar labdarúgó-válogatott 3–0-ra legyőzte Bulgáriát az Európa-bajnoki selejtező G-csoportjának 2. fordulójában. A mérkőzésre a labdarúgókat a veszprémi Szilágyi Erzsébet Általános Iskola tanulói kísérték be, ám a bolgár kapust, Daniel Naumovot bekísérő Palotai Nándornak a többiekkel ellentétben nem jutott plusz ruházat a vendégjátékosoktól, ez azonban egy pillanatig sem zavarta – számolt be róla a kisfiú a vehir.hu-nak.

 

A veszprémi iskola tanulói felejthetetlen élményben részesültek a hétfői válogatott mérkőzésen, hiszen a nemzeti csapat győzelme mellett ők kísérték be a játékosokat, akik odaadták plusz ruházataikat a gyermekeknek.

A Daniel Naumov kapust bekísérő 11 éves Palotai Nándor azonban nem kapott pulóvert a labdarúgótól, mert az nem vitt magával semmit.

A vehir.hu megkereste a negyedik évfolyamos tanulót, aki elmondta, egy pillanatig sem fázott, öccsével, Bálinttal már hetek óta készültek a mérkőzésre.

„A kisöcsém, Bálint és én is meghívást kaptam a mérkőzésre. Három hétig úgy aludtunk el és ébredtünk fel, hogy csak erre az alkalomra vártunk. Nagyon jól éreztük magunkat! A teljes felszerelést, amiben kivonultunk, haza is vihettük. Abban aludtunk, másnap a mezben mentünk iskolába. Kaptunk finom vacsorát is és a találkozót egy külön szektorban tekinthettük meg” – idézte fel a Magyarország–Bulgária mérkőzést Palotai Nándor, aki hozzátette, az interneten azt olvasta magáról, hogy tüdőgyulladást kapott, de erről szó sincs.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik