Jubileumi gálamérkőzéssel tiszteleg a magyar Országgyűlés válogatottja Sopron hűsége előtt

B. D. K.B. D. K.
Vágólapra másolva!
2022.08.30. 15:57
Szeptember 8-án, 17 órától a soproni Városi Stadionban játszik jubileumi gálamérkőzést a Soproni Közéleti válogatott a magyar Országgyűlés válogatottjával a népszavazás centenáriumi emlékévének tiszteletére – tájékoztatták szerkesztőségünket.

 

Sopron Megyei Jogú Város a tavalyi esztendőben, centenáriumi emlékév keretében ünnepelte a soproni népszavazás 100. évfordulóját, melynek egyes programjai a koronavírus-járvány következtében átütemezésre kerültek – olvasható a közleményben.

A gálameccsen közreműködnek a Soproni Petőfi Színház művészei, emellett a közönség tagjai neves soproni kötődésű sportolókkal és színészekkel is találkozhatnak a helyszínen. A találkozóra a belépés díjtalan, a szervezők nagy szeretettel várják a soproni családokat és valamennyi érdeklődőt.

A jubileumi gálamérkőzés és a magyar Országgyűlés válogatottjának célja, hogy jelenlétével tiszteletét fejezze ki Sopron városának, melynek polgárai 1921-ben példát mutattak hűségből és hazaszeretetből az egész nemzet számára.

A csapatokban az országgyűlési képviselők, soproni és környékbeli polgármesterek mellett művészek, ismert személyiségek és egykori élvonalbeli labdarúgók is pályára lépnek.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik