Hajnal: A rombolás nem a mi játékunk! - videó

Vágólapra másolva!
2012.09.05. 13:46
Egervári Sándor szerint a magyar labdarúgó-válogatott számára Andorra és Hollandia más felkészülést kíván, de a koncentrációnak azonosnak kell lennie mindkét csapat ellen. Hozzátette, határozottan jobb állapotban vannak a játékosok az elmúlt időszakhoz képest. Hajnal Tamás azt mondta, nem lehet félvállról venni Andorrát, ugyanakkor Hollandia ellen sem a rombolás lesz a cél a vb-selejtezőkön.

Egervári Sándor a sajtótájékoztatón megerősítette, a sérült Szabics Imre távozott a válogatott keretéből, és sem Andorra, sem Hollandia ellen nem lép pályára. A kapitány hozzátette, nem hív be új csatárt a helyére.

Rajta kívül Pintér Ádám sem lesz bevethető bokasérülése miatt pénteken, míg Varga József gyomorfertőzése, Mészáros Norbert pedig túlterheltség miatt kihagyja az andorrai összecsapást, de bíznak benne, hogy kedden már bevethető lesz a három futballista.

A magyar válogatott pénteken 20.30 órakor csap össze Andorrával idegenben, míg jövő kedden Hollandiát fogadja a Puskás Ferenc Stadionban 20.30-kor.

EGERVÁRI SÁNDOR ÉS HAJNAL TAMÁS A VB-SELEJTEZŐS MECCSEKRŐL
Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik