nemzetisport.hu 2018.06.21 15:47 Frissítve: 2018.06.21 16:41

Euro 2020: Orbán és Csányi az Új Puskás Ferenc Stadionban

A MLSZ-elnök és a miniszterelnök bejárta az épülő nemzeti futballarénát.

 

A MLSZ-elnök és a miniszterelnök is bejárta az épülő nemzeti stadiont

Aki a környéken jár, napról napra láthatja kibontakozni az Új Puskás Ferenc Stadion körvonalait az egykori Népstadion helyén, Budapesten. A közvetlen célként a 2020-as Európa-bajnokságra készülő arénának (amelyet már 2019-ben átadnak) már Facebook-oldala is van, egyelőre alig pár száz követővel.

Úgy tűnik azonban, hogy érdemes követni az oldalt, mert ott most is érdekes képeket találtunk, amelyek arról árulkodnak, hogy a minap az építkezésen járt Orbán Viktor miniszterelnök, Csányi Sándor MLSZ-elnök és Fürjes Balázs államtitkár, a stadionépítés kormánybiztosa.

Információink szerint a szemlén a határidőkön kívül szóba kerültek technikai részletek, a különféle futballmeccsek, koncertek, szórakoztató rendezvények, amelyek befogadására (akár Európa-liga- vagy Bajnokok Ligája-döntőjére is és természetesen nagykoncertekre) alkalmas lesz az új nemzeti aréna. Az Új Puskás Ferenc Stadion – amelynek kivitelezőivel és a helyszínen dolgozó munkásokkal is találkoztak a bejárásra érkező fontos vendégek – kívülről, a legendás pilonok építészeti megidézésével az egykori Népstadionra emlékeztet, de mindenestül új, modern létesítmény lesz. Megújul az aréna melletti úgynevezett Toronyépület is, amelynek több szintjét is eredeti formájában állítják helyre, sőt egy emelettel bővül és múzeumnak, kávézónak ad majd otthont.

Új Puskás Ferenc Stadion

2020.10.30 21:12:50

Magyar válogatott VINCZE ANDRÁS

ALAPVONAL. Habár hajlamosak vagyunk felületesnek mondani a mai srácokat, akiket a külsőségek ragadnak meg, de talán ez a legnagyobb felnőttkori tévedésünk, hiszen ők nem megítélnek, hanem valóban kíváncsiak.

2020.10.28 21:17:22

Magyar válogatott BOBORY BALÁZS

ALAPVONAL. A magyar futballválogatott egyetlen győzelemre van a jövő nyári Eb-től, és egy önbizalomtól duzzadó, jó erőben lévő Szalaira égetően szükség lenne. Abban biztos vagyok, ha nyerünk, Ádám örömében az egész országot meghívná egy felesre.

2020.10.19 19:07:12

Magyar válogatott VINCZE ANDRÁS

NS-VÉLEMÉNY. Babonás érzelmek kerítik hatalmába az embert.

2020.10.15 20:11:45

Magyar válogatott MALONYAI PÉTER

NS-VÉLEMÉNY. Többen sokkal jobb futballisták, mint amilyennek látszottak.